Grøn oplevelse
©  Foto:

Hotel Faaborg Fjord

Overnatning & Ophold

På Hotel Faaborg Fjord kan du holde ferie i de skønneste sydfynske omgivelser med alt, hvad hjertet begærer. Nyd maden, vinen, spa-afdelingen samt den skønne placering midt i naturen med skov i baghaven, strand i forhaven og ved foden af Svanninge bakker og bjerge.

Uanset, om du er den aktive golfentusiast, den eventyrlystne naturelsker, den flittige spa-gæst eller du bare elsker lækker mad og god vin, så er der noget for dig. Der er mange grunde til booke et ophold hos os og forventningens glæde, når man skal på ferie, er en uundværlig del af oplevelsen.

Nyd et besøg i vores nye spaområde, hvor du træder ind i et mekka af oplevelser for krop og sjæl eller skab romantisk hygge med vin på stranden eller i skoven. Snup en af vores lånecykler og tag på picnic i Svanninge Bakker eller få en unik shopping oplevelse i den gamle købstad Faaborg. Mulighederne er uendelige, og der er oplevelser for alle uanset alder, fysik og interesser.

Restaurant Vinoteket byder på retter fra det nordiske køkken med fokus på udvalgte lokale og økologiske råvarer samt et bredt udvalg af vine. Vores morgenbuffet bugner af overraskelser fra vores kreative køkkenteam.

Omtanke og handling er nøgleord i alt, hvad vi gør på Hotel Faaborg Fjord. Derfor er det også helt naturligt for os, at have stort fokus på at tage et socialt og miljømæssigt ansvar. Vi arbejder aktivt på, at minimere vores ressourceforbrug og genanvende mest muligt.

Et ophold på Hotel Faaborg Fjord er et ophold på første parket til det smukke sydfynske øhav og vi garanterer gode sydfynske oplevelser på stribe.

Overnatning & ophold

★★★ efter klassifikationskravene


126 Dobbeltværelser og 2 Suiter, alle med egen balkon eller terrasse

Senge (256) opredninger mod forespørgsel og betaling

Chromecast på alle TV på værelser

Spa & Wellness mod betaling

Fitness

Petanque

12 hullers Krolfbane

Egen strand med badebro

Strandbar

Mulighed for lån af cykler

Aflåst cykelgarage

Bar & Lounge områder

Restaurant

Skov, Bålplads & 2 Shelters

Green Key

Gratis parkerings

4 Clever el-bil ladestandere

Trådløst internet (fibernet)

Hund tilladt mod betaling

Superior