Nærbillede af golfbold på fairway. Golfkølle nærmer sig bolden og det forreste af en hvid golfsko ses til venstre i billedet.

Skønne hoteller for golfelskere

Foto: Mick De Paola

Kombinér jeres aktive golfferie med et skønt hotelophold, hvor I kan slappe af efter mange timer på greenen. Nyd udsøgt mad, luksuriøs forkælelse, smuk natur og mange timer på golfbanen. Fyn byder på forskellige muligheder, så du får den ideelle golfferie - vi guider dig til de bedste!

Liste
Kort
Stor, rød, symmetrisk, slotsagtig bygning i bymiljø med fodgængerfelter og lyssignaler i forgrunden under en mørk og faretruende himmel.
Foto: Destination Fyn

First Hotel Grand

First Hotel Grand – Et flot 4-stjernet hotel fra 1897, i hjertet af Odense; nyd god mad i hotellets franske brasserie og kombiner golfturen med storbylivet.

Læs mere
En billede taget nedefra af Hotel Stella Maris. Bygningen er hvid med mange vinduer og sort tag. Fra bygningen ligger en terrasse med sorte terrasse møbler.
Foto: Destination Fyn

Stella Maris

Nyd denne vidunderlige udsigt når I slappe af efter skønne timer på green'en. På Stella Maris kan I kombinere jeres golfspil med smukke omgivelser og få en uforglemmelig golfferie.

Læs mere

Storebælt Sinatur Hotel & Konference

Storebælt Sinatur Hotel & Konference ligger i Nyborg, smukt og ganske få meter fra strandkanten. Hotellet ligger tæt på Danmarks ældeste golfbane Sct. Knuds. Nyd også de kulinariske oplevelser i hotellets restaurant, der naturligvis har panoramaudsigt over bæltet.

Læs mere
Ingangen til Hotel Odeon i Odense. En kobberfarvet svingdør er omringet af store vinduer. Over den hænger et skilt med hotellets logo.
Foto: Destination Fyn

Hotel Odeon

Hotel Odeon er en oase i den pulserende midtbys hyggelige H.C. Andersen Kvarter, tæt på shopping, seværdigheder, restauranter – og blot et stenkast fra kongres- og kulturhus ODEON. Vi forener internationale standarder med det bedste fra Fyn, i en varm og rolig atmosfære, som inviterer til afslapning og fordybelse.

Læs mere
Liste
Kort