©  Foto:

GoBoat Odense - bådudlejning

Vær din egen kaptajn i Odense havn med GoBoat. Hvad enten den lille familie skal ud på en tur i weekenden, I holder fødselsdag, vil vise Odense frem for gæster eller bare vil tage en tiltrængt pause fra byens puls med vennerne, så er en sejltur en oplagt ramme. Hver båd har plads til 8 personer.

Med GoBoat kan du opleve det hele på egen hånd og i dit eget tempo. Du styrer selv båden. Det kræver ikke sejlerbevis. Du bliver instrueret i brugen af bådene og reglerne til at færdes på vandet. Du er kaptajnen.

GoBoat er udviklet med udgangspunkt i den gode, bæredygtige oplevelse. Vi ønsker at behandle vores omgivelser med respekt og bevare havnen ren og uberørt af vores både. Denne grundlæggende tilgang går igen i alt fra vores miljøvenlige elmotorer, der oplades af solceller, til det bæredygtige træ, som borde er bygget af.

Du kan medbringe din egen picnic og nyde den ved bordet i midten. Vi sælger dog også drikkevarer og snacks, som du kan tage med. Du kan desuden før og efter turen købe drikkevarer, snacks og is i vores udendørs café, der ligger 50 meter fra bådene.

Kort over Odense Havn