©  Foto:

Gamle Præstegård

Velkommen til Gamle Præstegård i Hågerup.

I vores B&B kan du nyde en pause fra hverdagen eller droppe ind og sove, hvis du er til arrangementer i nærheden. Vi har en dejlig stor have med terrasser, som grænser ned til åen. Her er fred og ro, hanegal om morgenen, fuglefløjt og hvis du går en tur ned til åen, vil du kunne høre den klukke. Det er lige som det skal være ude på landet: Landligt og hyggeligt.

Vi ligger ca. 14 km fra både Fåborg og Ringe. Dagli Brugsen ligger blot 4 km væk, i Korinth.

Vi er et ideelt overnatningssted, hvis du er på cykeltur eller vandretur, da cykelstien mellem Ringe og Korinth løber forbi tæt på vores hus.

Værelser

Vi har 3 værelser, som vi har indrettet i lidt gammel og hyggelig stil. Vi ønsker at vores gæster kan slappe af og vi har gjort os umage i valg af materialer, både i forhold til renovering af huset, men også i forhold til indretning. Værelserne har mørklægningsgardiner og gode nye senge, med henblik på optimal søvn. 

Fællesarealer

Vores ejendom er helt nyrenoveret. Dog har vi valgt at holde stilen lidt gammeldags og derfor er fællesarealerne møbleret med møbler af ældre dato fra røgfrie hjem.

Et 3-personersværelse – med mulighed for en ekstra opredning, som ligger i stueplan, med udgang til morgenmadsrummet. med 3 stationære senge og en ekstra-seng, som kan sættes op i tilfælde at I kommer 4 personer. Der er toilet og bad på dette værelse. Værelsets vinduer vender ud mod gårdspladsen. Pris 950 kr.

Et dobbeltværelse, som ligger på 1. sal med toilet og bad. Værelsets vinduer vender ud imod haven og gavlen på huset. Pris 750 kr.

Et dobbeltværelse uden toilet og bad, som ligger på 1. sal. Toilet og bad ligger i stueplan, så derfor skal du ned ad trappen, for at benytte det. Da det er det eneste værelse uden toilet og bad, vil I formentlig være de eneste gæster der benytter sig af badeværelset, men andre gæster vil have adgang til det også. Værelsets vindue vender mod haven. Pris 650 kr.

Opholdsrum

Vi har et morgenmads rum i stueetagen og et fællesrum på 1. sal.

Vi har også spil og bøger, som du kan benytte dig af, imens du er hos os (Det står på 1. sal.)


Haven og åen

Vi bor i rolige omgivelser og har en dejlig præstegårdshave med rododendron og store gamle træer. Vi har 2 terrasser, hvor du kan nyde en kop kaffe eller din morgenmad. Desuden kan du gå dig en uforstyrret tur langs åen. Her kan du høre åens rislen og trække vejret, uden at blive set oppe fra haven.

Morgenmad kan tilkøbes for 85kr. pr. voksen og 50kr. pr. barn (op til 12 år)