©  Foto:

En sjov dag i Fyns Sommerland

Besøg det helt særlige Fyns Sommerland og oplev en dag fyldt med sjov og aktiviteter for hele familien!

  • Stå tidligt op og nyd en god morgenmad for at få masser af energi.
  • Smør en lækker madpakke med lokale råvarer, f.eks. bisonspegepølse og frisk bagerbrød.
  • Besøg Fyns Sommerland til en sjov og aktiv dag. Spis madpakken på en hyggelig picnicplads eller køb mad i parken.
  • Bestil take-away fra en af Nordfyns gode spisesteder på vej hjem.

Hvor skal turen gå hen, hvis I har lyst til en dag med masser af sjov og action?

Start dagen med at stå tidligt op og nyd en god sund morgenmad, der giver jer masser af energi til alt det sjov, der venter. Overvej at smøre en lækker madpakke med friske, lokale råvarer – forestil jer f.eks. en smagfuld bisonspegepølse fra Ditlevsdal Bisonfarm og nybagt brød fra Bogensebageren. Du kan finde oversigten over de forskellige lokale gårdbutikker og delikatesser her.

Nu er I klar til at sætte kursen mod Fyns Sommerland, hvor en verden af sjove og spændende aktiviteter venter. Her er der sjove aktiviteter der bringer hele familien sammen og får jer til at glemme alt om at tjekke mobilen: Fra svævebaner og zorbing til femkampe, kano og kajak, mooncars, forhindringsbaner og meget mere. Når I bliver sultne, kan I nyde jeres lækre madpakker på et af de hyggelige og rolige madpakkeområder. Droppede I madpakken, kan I også købe middagsmaden i parken – og selvfølgelig en is eller kop kaffe senere på dagen.

Efter en dejlig og aktiv dag er I med garanti trætte, så vælg evt. at tage take-away med hjem fra ét af Nordfyns gode spisesteder.

Ha’ en dejlig dag!

Praktisk:

Parkering

Der er gratis parkering ved Fyns Sommerland, som ligger på Fjellerupvej 81, 5560 Aarup. I kan finde åbningstider og priser på fynssommerland.dk