©  Foto:

Custom Raw Cykler

Hos Custom Raw samler vi alle vores cykler lokalt, sikrer kvaliteten og tester dem grundigt, før de forlader butikken. Vi går aldrig på kompromis med komponenterne eller deres sammensætning, hvilket garanterer dig en cykel af højeste kvalitet.

Vi er passionerede omkring cykler og arbejder dagligt på at forbedre og optimere vores produkter. Vores mål er at tilbyde dig de bedste cykler i branchen. Vi tager klimaansvar seriøst og er stolte over at bidrage til miljøvenlig transport med vores cykler. Hos Custom Raw stræber vi efter at skabe de bedste, sejeste og mest værdifulde cykler til dig.

Vores værksted tilbyder hurtige og prisvenlige reparationer og service på alle typer cykler. Vi bestræber os på at reparere og servicere din cykel samme dag, som du indleverer den, på en af vores tre arbejdsstande. Ofte kan du få din cykel tilbage samme dag eller dagen efter, hvis vi har de nødvendige reservedele på lager.

Besøg os hos Custom Raw i Odense og oplev forskellen. Uanset om du har brug for en ny cykel eller blot lidt kærlighed til din nuværende, står vores professionelle team klar til at hjælpe dig.