©  Foto:

Bolighuset Werenberg

Uanset om du leder efter store møbler, en lille ekstra tilføjelse til din indretning eller den perfekte værtindegave, så kig forbi Odenses nye boligunivers.

Smukke og stilfulde møbler af høj kvalitet
Boliguniverset byder på masser af inspiration til både stuen og spisestuen, med et bredt udvalg af moderne møbler og accessories. Sortimentet består af stilfulde sofaborde og spiseborde i flot marmor, samt elegante modulsofaer, der kan tilpasses efter dit hjem, hvor du selv kan vælge modulopsætning, tekstil og farve.

I bolighuset finder du ikke kun møbler. Butikken tilbyder også et bredt udvalg af boligtilbehør, der kan tilføje ekstra hygge og personlighed til dit hjem. Med 60 års erfaring indenfor bolig- og møbelbranchen har Bolighuset Werenberg opbygget en solid erfaring og ekspertise inden for branchen, hvor de altid har haft fingeren på pulsen i forhold til de nyeste trends og tendenser. Dette betyder, at du altid vil kunne gå på opdagelse i et sortiment, der afspejler de seneste farver, materialer, mønstre og stilarter. Kompetente sælgere står klar med et smil til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige møbel. Med flere års erfaring i branchen har vores team den nødvendige ekspertise til at vejlede dig igennem det brede sortiment, så du finder det, der dækker dine behov bedst.

Historien bag
Historien begyndte en kold vinterdag i 1964, hvor familievirksomheden for første gang slog dørerne op i den lille by i Brenderup på Vestfyn. Siden har Bolighuset Werenberg sat sit præg i mange hjem, og i løbet af de sidste 60 år er butikken gennemgået en bemærkelsesværdig udvikling fra en beskeden butik på omkring 200 kvm til i dag at være en butik på 11.000 kvm.