©  Foto:

Belgisk kunst – Boch til Magritte

Opdag den fascinerende verden af belgisk kunst i årets store udstilling, "Belgisk Kunst – Fra Boch til Magritte". 

Tag med på en rejse gennem nogle af Belgien mest fremtrædende kunstneres værker og få et dybt indblik i landets rige kunsthistorie. Udstillingen præsenterer en omfattende introduktion til Belgien's kunstneriske arv, lige fra oversete kvindelige kunstnere inden for realismen og impressionismen som Juliette Wytsman (1866-1925) og Anna Boch (1848-1936) til de verdenskendte belgiske surrealister som Réne Magritte (1898-1967) og Jane Graverol (1905-1984).

Med deltagelse af nogle af landets mest indflydelsesrige samtidskunstnere sætter udstillingen fokus på de spændinger og mørke kapitler i Belgien's historie i dialog med moderne kunst. Udforsk et mangfoldigt perspektiv på Belgien ved at dykke ned i kunstværker, der reflekterer over landets komplekse fortid og nutid.

Udstillingen tager udgangspunkt i en af Belgien's mest betydningsfulde museumsamlinger og præsenterer værker af højeste kvalitet. Samtidig kaster den lys over nye og oversete stemmer i den kunsthistoriske kanon. Gennem friske synsvinkler og nuancerede fortællinger skabes et farverigt og mangfoldigt portræt af en kulturarv og national identitet i konstant udvikling. Træd ind i en verden af kunstnerisk udfoldelse og opdag Belgien gennem øjnene på dets mest talentfulde skabere.