©  Foto:

Åben SolScene

Gratis sommerunderholdning på SolScenen lige ved Slotsmøllen i Nyborg.

Solscenen er et skønt byrum ved Slotsmøllen og Møllegraven på Torvet i Nyborg. Stedet er restaureret i pagt med historien og fremstår i dag som en lille, moderne amfi-scene. Scenen ligger i direkte sol med udsigt til Nyborg Slot, Nyborg Bibliotek og det historiske torv.

Igen i år byder Solscenen velkommen til lørdagsarrangementer fra lørdag 8. juli il lørdag 9. september, med spændende optrædender. Det er gratis at overvære forestillingerne, så kig forbi og få en oplevelse.

Optrædender booker selv plads på SolScenen

"Åben SolScene på Torvet" er en ny skøn mulighed for alle der har noget på hjerte - noget de vil ud med - vise frem, optræde med - sang, musik, dans, akrobatik, parcour, stand up, digtoplæsning, teater, maleri, jonglering, klovneri, peptalk - you name it. Konceptet griber bolden fra SolScenens fødsel / første etape, som fandt sted om lørdagen i de tre sommermåneder fra 2008 til og med 2016, og gi'r den nu op i en ny spændende og uforudsigelig version, hvor dem der vil på scenen selv booker sig ind sommerlørdage i tidsrummet 11 - 13.

Nyborg Kommune leverer strøm, så man kan få gang i sit evt. sanganlæg eller andet udstyr der kræver el. Er det man optræder med KODA pligtigt sørger Nyborg kommune for at dække KODA afgiften. Og sidst men ikke mindst er det helt naturligt og velset, at man som optrædende "spiller på hatten" - d.v.s.  sætter en eller anden tiltrækkende beholder frem, så publikum - udover med ivrige klapsalver - kan vise deres begejstring og værdsættelse ved også at lægge en mønt eller tre - hvis de har lyst til det. 

Og så er det ikke kun Nyborg Kommunes indbyggere der kan bruge scenen; alle også ude fra det ganske land - eller udland - er særdeles velkomne til, at gæste og indtage scenen og udnytte denne enestående og festlige sommermulighed på vores allesammens smukke nye Torv.

Det er med andre ord alle tiders chance for at få et vindue til verden og promovere egne kunster og færdigheder. Initiativtageren er Kirsia Isabella Olufsen, som jo også tog initiativ til og stod for SolScenens hidtil ialt 65 arrangementer, som fortrinsvis var koncerter med originalmusik og mange kvindelige kunstnere - også fra vore nabolande; men også adskillige flotte og eksotiske danseevents.

Kirsia Isabella kommer til at være tovholder og kontaktperson også nu, i forbindelse med "Åben SolScene på Torvet" og glæder sig rigtig meget til igen at få masser af liv, fest og farver på det dejlige sceneområde.

 

Program for kreative optrædender

Lørdag 8. juli: Kirsia Isabella optræder med hendes egne sange med brask og bram kl. 11-13.

Lørdag 15. juli: Stadig åben for booking

Lørdag 29. juli: Maja WU indtager scenen kl. 11-13.

Lørdag 5. august: Stadig åben for booking

Lørdag 12. august: Stadig åben for booking

Lørdag 19. august: Stadig åben for booking

Lørdag 26. august: Kirsia Isabella indtager scenen kl. 11-13.

Lørdag 2. september: Maja WU indtager scenen kl. 11-13.

Lørdag 9. september: Stadig åben for booking


OBS: Der er kun underholdning på SolScene de lørdage, hvor optrædender har booket plads.