Mette Mathiasen

Mette Mathiasen

Projektleder, Knudepunktsnetværk
Udvikling

Mød Mette
Mette er en erfaren projektleder og forretningsudvikler, der arbejder med en bred pallette af opgaver med at koordinere, forretningsudvikle, fundraise og projektlede større, tværgående projekter inden for turisme.

Mette arbejder med
Udvikling af Destination Fyn som stærk cykeldestination, herunder etablering af cykelknudepunktsnetværk på Fyn og Øerne. Arbejdet består i at finde de bedste cykelstrækninger på Fyn og Øerne, som skal udgøre det kommende cykelknudepunktsnetværk, der skal udrulles i Danmark i de kommende år. Derudover består arbejdet i at finde midler til fysiske cykelskilte og servicefaciliteter til outdoorturisterne, der skal gøre cykeloplevelsen på Fyn og Øerne endnu mere attraktiv. Arbejdet udføres i samarbejde med de 10 fynske kommuner.

Desuden sekretariatsbetjener hun Cykelforum Fyn, der er et tværkommunalt samarbejde, som arbejder med udmøntningen af Byregion Fyns politiske og strategiske målsætninger på cykelområdet, der styrker cykelinfrastrukturen og generel cykelfremme på Fyn og Øerne.

Erhvervserfaring
Projektleder i Byregion Fyn
Forretningsudvikler i Destination Fyn
Forretningsudvikler i Food Fyn
Projektleder for Academic Link
Fundraiser i Udvikling Odense

Uddannelse
Cand.ling.merc i interkulturelle markedsstudier (spansk).
Bachelor i Erhvervssprog på spansk og engelsk.