Destination Fyn_logo
En familie på to voksne og tre børn cykler afsted i sportstøj og hjelme gennem en grøn skov. De følger en sti omgivet af frodige, grønne træer med sollyset, der filtreres igennem løvet, hvilket skaber en varm og indbydende atmosfære.

Fyn og Øhavet får egen incoming-ambassade

1.10.2019
Foto: Kasper Andersen

Fra årsskiftet indgår Destination Fyn partnerskab med incoming-virksomheden Nordic Tours. Partnerskabet indebærer, at Nordic Tours fremover vil repræsentere medlemmerne af Destination Fyn på det europæiske marked. Målsætningen er at opnå 2.500-5.000 overnatninger i perioden 2019-2020.

Et dedikeret team hos Nordic Tours kommer til at arbejde med at sælge fynske pakkeprodukter til de mange internationale turoperatører, som virksomheden har et mangeårigt samarbejde med.

- Gennem et strategisk partnerskab med et af Danmarks stærkeste incomingbureauer lægger vi nu et BtB-niveau oven på FYN365-indsatsen, der indtil nu udelukkende har haft fokus på en digital og forbrugerrettet content-markedsføring, siger Thomas Kastrup, forretningschef i Destination Fyn.
-Samarbejdet med Nordic Tours må gerne opfattes som et gearskifte i Destination Fyns internationale salgsledsbearbejdning, der vil sikre Fyn og vores medlemsvirksomheder en markant øget international synlighed og gennemslagskraft i forhold til internationale rejseoperatører.

-Vi forventer os meget af samarbejdet med Nordic Tours, der tror på Fyns potentiale og allerede har vist, at de formår at sælge ikke bare de klassiske, men også mere ukendte fynske produkter på de internationale markeder, siger Thomas Kastrup.

-Fyn og Øhavet har så meget potentiale, som vi gerne vil være med til at sætte i spil over for de mange internationale turoperatører, som vi har et stærkt og mangeårigt samarbejde med, siger Hanne Mikkelsen, adm. direktør i Nordic Tours. -Samtidig sker der mange nye ting i Odense, som gør byen relevant for os, når vi skal sammensætte pakkeprodukter.

-Vi samarbejder med en lang række af de mest anerkendte europæiske turoperatører og efterspørgslen efter nye produkter er stadig stigende. Derfor glæder vi os til at præsentere Fyn og Øhavet på de mange internationale events, hvor vi er med, siger Hanne Mikkelsen.
-Destination Fyns kommercielle tilgang til markedet har været afgørende for, at vi er gået ind i samarbejdet og sammen med dem har vi sat nogle ambitiøse målsætninger, som vi er sikre på, vi sammen kan realisere, siger Hanne Mikkelsen.

Ud over salget af pakkeprodukter til busoperatører har Nordic Tours også en afdeling, som arbejder med salg af kør-selv-ferier. Markedet er i vækst og også her vil de fynske produkter blive sat i spil.

Nordic Tours har 40 ansatte og base i Aarhus.

Officielt starter samarbejdet den 1. januar, men Nordic Tours er allerede i gang med at sammensætte fynske pakkeprodukter.

Partnerskabet med Nordic Tours supplerer et allerede eksisterende strategisk samarbejde, som Destination Fyn har etableret med Bike Denmark/Ruby Rejser som en del af Bike Island Fyn-projektet, der specifikt har fokus på tiltrækning af internationale cykelgæster til Fyn og Øhavet.
Partnerskabet er blevet realiseret med finansiel hjælp fra Odense Kommune.