Destination Fyn_logo
Hånd med rød neglelak holder en Iphone. På mobilen er der åbnet en profil på instagram. Skærmen er fyldt med små firkantede billeder. I Baggrunden er der græs, og markplanter.

Instagram for dummies

Foto: Destination Fyn

Hashtag, influencer, story, reel, live, emojies. Bliver du også helt rundtosset og måske en smule opgivende, når du støder på alle de smarte begreber på Instagram?

Den gode nyhed er, at det ikke behøver at være så svært at komme godt i gang med at bruge Instagram og andre sociale medier. Heldigvis. 

På dette fyraftensmøde piller vi noget af mystikken ud af Instagram og giver dig tip og håndgribelige råd til, hvordan du får mere ud af dine opslag, uden at du skal bruge mange timer hver dag på at lave indhold til din profil. Vi kommer også ind på, hvad du skal holde dig fra, og hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Mødet henvender sig til dig, der selv laver opslag, men har lidt svært ved rigtig at komme i gang. 

Influenseren Astrid Vendelbo står foran den tilsandede kirke. Hun har vandretøj og rygsæk på og stave i hænderne.
Astrid Vendelbo

Astrid Vendelbo

Astrid er pædagog og influencer. Hun vil fortælle om sit arbejde og erfaringer med at opbygge sin profil på Instagram, hvor hun deler opslag om livet i naturen og turene i sin microcamper, den ombyggede Berlingo Bertil. Find Astrid på Instagram på profilen:

Portrætfoto af Trine Rysz fra Destination Fyn
Visitfyn

Trine Søndergaard Rysz

Trine er content creator hos Destination Fyn. Hun giver dig lettilgængelige råd til indhold, som du kan gå hjem og bruge med det samme. Trine står bag vores egen Instagram-profil:

Tirsdag d. 15. november kl. 16-18 
Konferencen, Munkebjerg Business Park, Munkebjergvænget, 5230 Odense M 

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser, så tilmeld dig allerede i dag.  

Tilmeld dig her > 

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at sende en mail til Merete Vandmose på mva@destinationfyn.dk eller ringe på 92826313. 

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse logo

Foto:Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse