Destination Fyn_logo
Luftfoto af to cyklister på smal vej ud af tange med vand på begge sider og land i baggrunden.

Guide: Gør dit arrangement mere bæredygtigt

Foto: Daniel Villadsen Photography

Her er der gode råd og hjælp at hente, hvis du ønsker at gøre dit møde, event eller konference på Fyn mere bæredygtigt.

I Destination Fyn arbejder vi målrettet med at gøre begrebet ’’bæredygtighed’’ mere tilnærmeligt for de fynske turistvirksomheder. Derfor udvikler vi kontinuerligt nye værktøjer, der konkretiserer, hvordan I kan gøre bæredygtighed til en naturlig del af virksomhedens hverdag, rutiner og strategi. Et af disse redskaber er pjecen: Bæredygtige møder, konferencer og events på Fyn.

Vi kan se, at efterspørgslen på bæredygtige møde og konferencer hos mange virksomheder er voksende og at disse virksomheder står uden de rette værktøjer til at gennemføre et mere møde og konferencer. Derfor hat vi udviklet en guide, som kan hjælpe din virksomhed til at gøre dit arrangement mere bæredygtigt.

Gratis guide til at gøre dit arrangement mere bæredygtigt 

Denne guide er udarbejdet af Destination Fyn for at hjælpe dig som arrangør og organisation på vej til at gøre dit møde, event eller din konference på Fyn mere bæredygtigt. I guiden forsøger vi at hjælpe til, hvordan I kan træffe beslutninger om bæredygtige initiativer, når du næste skal afholde et arrangement på Fyn. Guiden er opdelt i temaer og består af konkrete forslag, som I kan tage stilling til. Tjeklisten giver jer mulighed for at konkretisere, hvordan I vil løfte jeres bæredygtighedsindsats, hvem der er ansvarlig for opgaven, samt hvordan indsatsen spiller sammen med FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling.

Portrætfoto af Mark Hauge Østergaard fra Destination Fyn

Forretningsudvikler, Digitalisering & Bæredygtighed

mhoe@destinationfyn.dk