Destination Fyn_logo

Fyn som campingdestination

Foto: Daniel Villadsen

Fyn og Øerne skal løftes til den mest bæredygtige og mest eftertragtede outdoor- og campingdestination. Vil du være med?  

Bliv en mere eftertragtet outdoor- og/eller campingplads: Med få og små greb kan du blive (endnu) bedre til at tiltrække den stigende gruppe af outdoorturister og grønne idealister.  

Destination Fyn inviterer alle outdoor- og campingpladser på Fyn og Øerne til en dag, hvor vi skal udvikle os – sammen og hver især – med henblik på at tiltrække flere outdoorturister, der kommer hertil for de mange tilbud og aktiviteter, Fyn og Øernes skønne natur og kyster byder på.  

Bliv klogere på, hvad der findes af outdoormuligheder i dit lokalområde. Hvad går turisterne efter? Fx fiskemuligheder, cykel- og vandreruter. Og bruger du det i din kommunikation? Fx på din hjemmeside?   

Bliv bikefriend eller Havørred Fyn-certificeret. Det er gratis. Bliv certificeret i bæredygtighed. Vi hjælper dig med at få overblik over, hvilke certificeringsmuligheder der er, og hvordan du søger. Lad dig også inspirere af, hvad andre gør, fx inden for glamping, eller af resultaterne fra CAMP NOW-projektet.  

Dagen byder også på rig mulighed for at netværke med dine kolleger fra hele destinationen og for at finde inspiration på Egeskovs Camping Outdoor Museum, der rummer alt fra spritnye highend glamping-produkter til gamle, nostalgiske campingvogne.  

Program

08.30-09.00: Ankomst med fælles morgenmad og mulighed for at netværke

09.00-09.15: Velkomst og præsentation af Destination Fyn    

09.15-10.05: Outdoor-indsatser i Destination Fyn   
Hør om vores tre outdoor-projekter: Hike Fyn, Bike Island Fyn og Havørred Fyn – og hvordan du kan drage fordel af dem.  
Hvem er de nye outdoorturister? Hvad er potentialet i dem? Og hvordan får du fat i dem?  v. Anders Johansen, Mette Mathiasen og Christian Thomsen, Destination Fyn.

10.05-10.30: Bæredygtighed og certificeringsmuligheder   
Bliv klogere på, hvordan du kan arbejde med bæredygtighed, og hvilke muligheder du har for at blive certificeret og dermed tiltrække de grønne idealister. v. Mark Hauge Østergaard, Destination Fyn.

10.30-10.45: PAUSE  

10.45-11.25: Tendenser og learnings fra campingprojektet CAMP NOW.    
- Transformation fra dansk campingprodukt til mere bæredygtig overnatning af høj kvalitet.   
- Lovgivning og barrierer ifm. glamping v. Mette Greisen fra Dansk Kyst og Naturturisme 
- Erfaringer fra Camp Hverringe.

11.25-11.50: Hvad rør sig hos jer?   
Del jeres udfordringer eller gode historier. 

11.50-12.00: Opsamling og next step   

12.00-13.30: Netværksfrokost og rundvisning på Egeskovs Camping Outdoor museum     

Tid og sted

Tirsdag den 11. oktober Kl. 8.30-13.30. 
I Café Jomfru Rigborg på Egeskov.

Parkering på den store parkeringsplads foran Egeskov. Gå til billetsalget/indgangen og få udleveret en gratis entrébillet og følg skiltene til Café Jomfru Rigborg.  

Tilmelding 

Tilmeld dig HER senest den 4. oktober. 

 
Vi glæder os til at se dig!
 
Venlig hilsen  
Destination Fyn