Thurø revs landskab set i en flot eftermiddagssol med himlen, der spejler sig i vandet.

Gør dit arrangement mere bæredygtigt

Foto: Mikkel Jezequel

Vil du gøre din konference mere bæredygtig? Her kan du læse om destinationens arbejde med grøn omstilling og få hjælp til at gøre din konference eller dit møde mere bæredygtigt. 

Danmark er en af de førende lande når det kommer til den grønne omstilling. Med sin beliggenhed midt i landet, er Fyn det oplagte bæredygtige mødested, når nord, syd, øst og vest skal samles- og når man ønsker at holde CO2-aftrykket nede.

Fyns hoteller og venues er allerede langt i den bæredygtige udvikling, flere af stederne har grønne certificeringer (såsom Green Key og B Corp) og deler åbent og gennemsigtigt deres bæredygtige initiativer med verden. Hos Destination Fyn Convention Bureau tager vi også en aktiv del i mødeindustriens bæredygtige udvikling. Vi hjælper aktørerne med at udvikle nye og bæredygtige initiativer og strategier. Vi har udviklet guides, holder webinars, workshops, og hjælper aktører med at blive optaget i ”funding programmes”, som kan hjælpe dem imod et grønnere mødested. 

Ønsker du at gøre din næste konference eller møde mere bæredygtigt, giver Destination Fyn gerne en hjælpende hånd med. Du kan også følge vores guide til bæredygtige events næste gang du planlægger en konference eller et møde.

Sammen med fire af Fyns største byer: Odense, Svendborg, Nyborg og Middelfart har Destination Fyn Covention Bureau taget del af GDS- bevægelsen, hvor tre af byerne nu ligger i top-30. GDS-indekset rangerer forskellige destinationer efter deres bæredygtige tiltag. Her samarbejder vi med andre internationale bæredygtige frontløbere om hele tiden at fremme mødeindustriens bæredygtige udvikling. Vi lader de forskellige destinationernes tiltag inspirerer, og dette har blandt andet medført at Odense har sat målet om at blive CO2-neutral i 2030. 

Her hos Destination Fyn er vi certificeret ’Green Tourism Organization'. Det er en miljøcertificering for turismeorganisationer, der gør en ekstra indsats i forhold til bæredygtighed og ansvarlig turisme.

Ønsker du at dykke ned i nogle af de bæredygtige initiativer, der allerede er implementeret på Fyn kan du læse mere her.

Har du spørgsmål?

Søger du noget, som du ikke kan finde her?  Eller ønsker du uddybende og personlig hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os - vi er her for at hjælpe dig! 

Læs mere