©  Foto:

Vinterudstillingen - kunst i Nowhuset

Sydfynske og Langelandske kunstnere udstiller hvert år på Vinterudstillingen i Galleri Nowhuset i Tullebølle. De viser malerier, tegninger, grafik, skulpturer og keramik.

Vinterudstillingen

Vinterudstillingen i Nowhuset, Tullebølle, fremviser naturen og mennesker i forskellige former. Poul V. Rasmussen, en passioneret naturnørd, ornitolog, maler og tegner, debuterer med naturtro motiver på udstillingen.

Udstillingen åbner d. 8. februar og præsenterer værker fra 11 kunstnere fra Langeland, Tåsinge og Fyn, herunder malerier, grafiske værker og keramik.

En anden debutant, grafiker Lene Jelling Holm, fokuserer på naturens processer med temaer som forgængelighed, forfængelighed og forfald i hendes grafiske tryk. Billedkunstner Bente Lauridsen lader sig inspirere af mennesker og ansigter, ofte med en stemning af stilhed, melankoli og eftertænksomhed. Kai Glad maler fugle, mennesker og landskaber med en finurlig undertone og har skabt motivet på udstillingens plakat.

Blandt de faste kunstnere på udstillingen er keramikerne Poul Erik Eliasen og Ulla Keramik samt malerne Kirsten Muchitsch Hesselager, Hanne Biben Mortensen, Gitte Buch og Jørgen Te-Jun Chang.

Åbningstider

FERNISERING: torsdag 8.februar 2023 kl. 16-18 - alle er velkomne

8. februar-16. marts torsdag-lørdag kl. 10-16.
Vinterferien (uge 7) alle dag søndag-søndag kl. 10-16.

Entré: 50 kr.