©  Foto:

Unik samling af veteranbiler og motorcykler

En af de største samlinger af veteran køretøjer på Fyn

På Strib Automobilmuseum har Eigil Hindsgaul Madsen gennem flere årrækker opbygget et af Danmarks mest bemærkelsesværdige museer med skinnende og blankpolerede biler og en vild passion for de gamle biler. Ned til mindste møtrik har han restaureret mere end 50 bil klenodier og 30 veteran motorcykler – som naturligvis alle kan starte og køre.

Et af de sjældne klenodier i samlingen har ikoniske Fyr og Bi kørt i og et andet særsyn er en 1909 Renault – den eneste af sin slags i verden – som har tilhørt Greven Schack fra Schackenborg Slot.
Tag med på en spændende guidet tur, hvor Eigil Hindsgaul Madsen selv vil fortælle de interessante
anekdoter om de mange sjældne biler, om bilernes oprindelse og deres restaurering. På Strib Automobilmuseum kan du se Cadillacs, Rolls Royces og Buicks, som kan få enhver til at drømme sig ud på landevejen med kalechen slået ned.

Museet er lyst og indbydende med et fantastisk lysindfald, samt mulighed for at nyde den smukke udsigt over Lillebælt fra de store glaspartier – og på førstesalen kan I indtage jeres medbragte mad blandt de velholdte veteranmotorcykler.
Giv jer selv en uforglemmelig oplevelse på dette automobilmuseum, som kan kaldes en gemt perle, da kun de færreste kender til dets eksistens.

Mødested
Foran indgangen

Varighed
Ca. 1 time

Priser
Entré inkl. rundvisning: DKK 60,-/deltager (Der betales for min. 15 personer)