©  Foto:

Træklatring

Klatretræ præsenterer en alsidig og unik Teambuilding Race-oplevelse med udfordrende, kreative og sjove aktiviteter, hvor alle kan være med.

Træklatring

Teambuilding Racet er en intens kamp, hvor holdene konkurrerer i forskellige opgaver, der skal løses i fællesskab. Vi sikrer, at teambuilding og læring foregår i et trygt og sikkert miljø ved at skræddersy et program baseret på teamets temperament, sammensætning og ønsker.

Vi kan forsikre, at alle deltagere vil forlade forløbet med en oplevelse af succes.

Forløb
Deltagerne opdeles i hold, der konkurrerer i forskellige opgaver, hvor de lærer at værdsætte hinandens kompetencer og giver hinanden ny energi. Opgaverne indeholder elementer af samarbejde, styrke, kreativitet, kommunikation, holdånd og masser af sjov. Teambuilding Racet kan finde sted både udendørs med naturen som baggrund eller indendørs, og vi er fleksible med hensyn til lokation, da vi samarbejder med en række hoteller og kan også besøge jeres virksomhed.

Udbytte
I vil opdage nye sider af jer selv og jeres kollegaer i en atmosfære, hvor konkurrence og socialt samvær er i højsædet. Med Teambuilding Race vil alle få en positiv oplevelse, uanset baggrund. Dette er en mulighed for, at jeres relationer kan blomstre, og I kan tilføre ny energi til gruppen samt knytte stærkere bånd på en unik måde.

Du behøver ingen forudsætninger for at deltage i træklatring, der bliver taget individuelle hensyn til ens fysiske formåen.

Pris: Kontakt for pris
Varighed: Kan varies efter jeres ønske
Antal: Kan varieres efter jeres ønske