Grøn oplevelse
©  Foto:

Sixtus Sinatur Hotel & Konference

Sixtus’ historie starter i 1912 hvor foreningen ”Den Danske Pigeskole” opførte stedet til brug for ferie- og rekreationsophold. Siden 1956 er Sixtus ejet af Danmarks Lærerforening, som gennem årene udviklede stedet til et kursus- og konferencehotel. I dag fremstår Sinatur Hotel Sixtus som et hyggeligt og elegant lille hotel med en helt uovertruffen udsigt.

Møde og konference

Hotel Sixtus og byder på herskabelig hygge med udsigt til trækroner og bølgeskvulp. Vi har store, lyse mødelokaler, og vi kan tilbyde at holde jeres konference i enestående og indbydende omgivelser – lige i midten af Danmark.

Byd dine deltagere velkommen med god kaffe, lunt bagværk og panoramaudsigt i restauranten, og fordyb jer i fagligt indhold, når I trækker jer tilbage i vores konferencelokaler. Hold velfortjente hvil i vandkanten, og se frem til førsteklasses frokost og forplejning. Koncentrér jer om konferencen, og lad os ordne alt andet.

Overnatning

Et populært overnatningssted for både forretningsrejsende og feriegæster. Her kan du nyde kombinationen af hyggelige rammer, ro og flot udsigt - tilsat udsøgt mad og nyindrettede, smukke værelser. Vores 44 værelser er indrettet i en elegant nordisk, stil med venlige og lyse farver. Fra mange af værelserne kan du starte dagen med at betragte udsigten over Fænøsund - og den livlige trafik af fiskerbåde, lystbåde og skibe.

Alle vores værelser har:
Gratis internet, TV, hårtørrer, bad og toilet samt adgang til strygefaciliteter.

Restaurant og selskaber

Vi driver restaurant på naturens præmisser. Vi er midt i den danske natur, tæt på skov og strand med udsigt ud over Fænøsund. Vi handler lokalt og bruger økologi. Vores menuer er bygget omkring friske råvarer i sæson, som naturen vil elske.

Hold livets fester i naturskønne omgivelser med gastronomi i særklasse. Du og dine gæster bydes velkommen i skønne omgivelser – tæt på vand og skov. Sixtus kan danne glædelige stunder, som I sent vil glemme. Hos os får du en udsøgt smags- og festoplevelse, som både du og dine gæster vil huske.