©  Foto:

Restaurant Bacchus

Velkommen på Restaurant Bacchus

I restauranten kan du nyde det franske køkken for fuld udblæsning. Her fokuseres på de bedste råvarer inden for grønt i sæson og kød, fisk og skaldyr. Det kombineres med smagfulde indslag af kaviar, trøfler og franske saucer og bisque. Stemningen er varm og afslappet og det er et fint sted at nyde et godt glas vin og god fransk mad sammen med venner og familie.

I 2017 vandt Restaurant Bacchus prisen for Årets Brasserie og i 2022 er de nomineret til Årets restaurant i regi af Den Danske Spiseguide.

Arrangementer og selskaber
Du kan afholde alle typer selskaber på Bacchus som bryllupper, konfirmationer og fødselsdage, men personalet hjælper også gerne med at planlægge mere utraditionelle arrangementer som kokkeskole, vinsmagning eller andet. Du kan booke restauranten til selskaber på op til 45 personer og de kan levere mad med eller uden kokke til op til 100 personer.

Salon Armand
På 1. sal over Restaurant Bacchus finder du Salon Armand. Det er en eksklusiv lounge med rødt gulvtæppe, som du kan booke til et eksklusivt selskab på maks. 10 personer. Her kan du holde den intime fest, der skal fejres lidt ekstra eller en lille forretningsmiddag. Restaurant Bacchus serverer en specielt tilpasset middag og I får egen tjener.