©  Foto:

PurePope - garnforretning

Hos PurePope Garnforretning finder du al slags garn fra diverse kvalitetsbrands, opskrifter og en masse inspiration - det er kun fantasien, som sætter grænser.

Om PurePope og omgivelserne
PurePope er en garnforretning, hvor du finder garn og en masse andet fra flere kvalitetsbrands. I forretningen kan du få inspiration til dit næste kreative projekt, men du kan også besøge hjemmesiden, hvis du ønsker at bestille hjemmefra. PurePope Garnforretning ligger i helt fantastiske omgivelser i det gamle fabriksområde, Brandts. Engang var Brandts en klædefabrik, og der trækkes derfor tråde fra dengang og til nu, hvor lokalet nu også indeholder idéer, inspiration og grej til at lave klæder og andet. Og selv hvis du ikke er så kreativ, så har du også mulighed for at købe færdiglavede sweatre, cardigans og andet - PurePope Garnforretning har det hele!

Garn, opskrifter og andet
Af garn kan du i butikken og på hjemmesiden finde meget forskelligt fra flere forskellige kvalitetsbrands, eksempelvis fra ISAGER, ITO, Filcolana, Sandnes, Gepard og Kreadeluxe. Du kan eksempelvis købe silkegarn, alpaca, mohair og meget, meget andet. Og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan skabe! Foruden garn, kan du også købe både bøger og opskrifter. Her kan du finde opskrifter på eksempelvis cardigans og jakker, sweatre og bluser, strikke-kits til børn og mange flere opskrifter. Hvis du finder den kreative hobby interessant og du godt kunne tænke dig at starte op, kan du også købe strikkepinde og andet, og personalet står altid klar til at hjælpe dig godt i gang. Og hvis du kender en der elsker forretningen og alt det kreative, kan du købe gavekort og glæde en du har kær.

Kurser og strikkecaféer
Udover garn og alt det andet du kan købe i forretningen, afholder PurePope Garnforretning også kurser og strikkecaféer. Her kan du sidde og strikke og hygge med andre der deler interessen, eller du kan måske tage en ven under armen og lære dem at strikke. Ved strikkecaféerne er det muligt at købe kaffe, te og andet, så der også er lidt at varme sig på.