©  Foto:

Påskefrokost i Nyborg

Det er forår og snart påske, og det betyder, at påskefrokosterne er lige rundt om hjørnet. Her finder du inspiration til en lækker påskefrokost i Nyborg.

Nyd din påskefrokost i forårsskønne Nyborg. Vi har samlet en guide over de restauranter og delikatesseforretning, som har præget menukortet med et påskeislæt. 

 

Hotel Hesselet
Hotel Hesselet siger velkommen til frokostspisende gæster lørdag 30. marts og søndag 31. marts.

Et stenkast fra Storebælt finder du Hotel Hesselet, der er kendetegnende for sin gastronomiske kompromisløshed. Ambitionen her er at skabe magiske øjeblikke, hvor mad, betjening og atmosfære går hånd i hånd.

I påsken serverer de en særlig påskefrokost, hvor du kan nyde 4 serveringer med bl.a. rødspætte, sild, laks, ål, danske rejer, påskelam og vaniljedessert.

Læs mere om menuen her: https://hotel-hesselet.dk/paaskefrokost/ 

 

Remisen
Remisen inviterer til påskefrokost lørdag 30. marts 13.00

Med fantastisk udsigt til Nyborg Fjord og med en historisk placering, finder du Restaurant Remisen i De Danske Statsbaners gamle værksted. I de unikke rammer forkæler Remisen gæsterne med kvalitet og mad af høj standard.

I påsken serverer Remisen en lækker påskefrokost af 3 serveringer med alle klassikerne fra påskebordet.

Se hele menuen her mere her: https://restaurantremisen.dk/media/ng0d5b35/p%C3%A5skefrokost-2024-menu.pdf 

 

Café Apostrof
Besøg Café Apostrof onsdag, Skærtorsdag, Langfredag, lørdag og 1. Påskedag.

Lige ved Nyborg Havn finder du den moderne Café Apostrof, som fokuserer på kvalitet og brug af lokale råvarer. De kræser for, at alt er hjemmelavet, og menuen bærer præg af den danske smag. 

I påsken disker de op med smørrebrød og snaps, og til dessert laver de en påskevariant af deres cheesecake.

Se mere her: www.cafeapostrof.com/ 

 

Osteboden Fru Hansen
I påskedagene kan du hente en påskefrokost til ud af huset, som du kan læse mere om her: Tapas-påskefrokost. Her får du det klassiske påskefrokostbord med marinerede sild, æg og rejer, leverpostej med sprød bacon, oste og meget mere.

Midt i Nyborgs historiske gader, med en flot butiksfacade, ligger Osteboden Fru Hansen. Her er der garanti for et stort udvalg af lækre oste, charcuteri, kvalitetsvine, spiritusser, smagfulde delikatesser, fyldte chokolader, friskmalet kaffe og te. 

 

Trine's Kitchen ved Sct. Knuds Golfklub
Alle dage fra Skærtorsdag til 1. Påskedag kan du nyde en lækker påskeplatte, der består af marinerede sild med karry salat, æg med rejer, røget laks panko paneret fiskefilet med hjemmerørt remulade, spansk tortilla med fynsk rosmarinskinke, frikadelle med hjemmesyltede rødbeder, hønsesalat med tørsaltet fynsk bacon og ost med søde nødder.

Du kan nyde påskeplatten i golfklubben eller tage den med ud i det grønne.

Læs mere her: Trine's Kitchen

 

Café Clark's
Foretrækker du din påskefrokost som en helt almindelig brunch, kan du nyde den lækre brunchbuffet, kaffe, te og juice ad libitum fra Skærtorsdag til 2. Påskedag. 

Se brunchbuffetens udvalg her: cafeclarks.dk/menu/brunch/