©  Foto:

No. 10 - Langeland's Loungebar

På den gamle købmandsvej Nørrebro i Rudkøbing, ligger baren No.10 halvusynligt i en af byens gamle slagterforretninger. Ejerne Rikke Søegaard Halling og Nadine Trae har forvandlet disse kølige lokaler til et varmt og indbydende sted,  som en forlængelse af deres eget hjem.

Åbningstider

Foråret 2024:
torsdage 16-22
fredag 16-00
lørdag 16-00

Baren lukker tidligst kl. 00 i weekenden, alt efter antal gæster og stemning, men med bevilling til kl. 02.

Sving forbi til en Pre-Dinner eller efter middagen, lad skuldrene falde og smag på No.10’s egne signaturdrinks og andre udvalgte dråber.

Champagne, Cocktails, Longdrinks, Øl, Vino og Kaffe

Indehaverne Rikke & Nadine kører en uhøjtidelig betjening og fører et beskedent lager med et bredt udvalg af drikkevarer.

“Vi har et lille sted med fokus på hygge og kvalitet. Alt hvad vi serverer, er valgt ud fra vores egen smag og standard. Indretningen er lidt halvrodet eklektisk og varm. Som vi er.
No.10 er ikke noget specifikt eller fint. No.10 er bare en hyggebar - et fristed for voksne. Og vi nyder at sprede lidt hygge.”

Øl

I februar blev No.10 tildelt det Danske Ølmærke af landsforeningen Danske Ølentusiaster for anerkendelsen af et bredt og lækkert udvalg af craft øl, og med kendskab til sortimentet, som primært består af øl fra lokale/semilokale bryghuse.

Medlemmer af de Danske Ølentusiaster får 10% rabat ved fremvisning af medlemskab.

Mad

No.10 er ikke et spisested. Man kan dog ved 1 dags varsel forudbestille ’dansk tapas’ ved minimum 2 personer. Ved minimum 1 uges varsel kan man også bestille østers eller kaviar.

Arrangementer

Der er løbende mad- eller tasting arrangementer i baren. Fra grillet hummer til champagne-smagning til grillet påskelam. Billetter til arrangementer på  eventbilletten.dk, eller tilmelding direkte i baren. 

Man er også velkommen til at kontakte Rikke / Nadine, hvis man ønsker en smagning, eller man hvis ønsker at holde fx sin fødselsdag i baren.

Events postes på facebook og instagram

Sommer i No.10

Der er udendørsservering både foran baren og ude i baggården.

Baggården er indrettet som en ”sydlandsk taverna” med masser af farve og blomstrende planter i selskab med Frida Kahlo på væggen. Om aftenen tændes de kulørte lamper til den summende stemning.

Udenfor er der plads til ca. 40 mennesker.

Der må ikke ryges indenfor, men ude i baggården er man velkommen til at ryge.

Følg med på Facebook, eller instagram for at se midlertidige ændringer eller events på @no10.langeland.

Find åbningstider på google, facebook eller instagram @no10_langeland