©  Foto:

Natur, bingo, by og eventyr på én dag - ved Bogense og Gyldensteen Strand!

Der er hygge sammen for hele familien på tur til Gyldensteen Strand og Bogense!

  • Gå tur på Gyldensteen Strand og nyd udsigten fra de mange fugletårne – tag en naturbingoplade med på turen og se, om I kan få fuld plade.
  • Spis frokosten på en af Bogenses gode spisesteder.
  • Gå et Natureventyr i Bogense by og løs mysteriet om den forsvundne klokke.
  • Nyd en kop eftermiddagskakao på en af de andre mange caféer eller en lækker is på én af iscaféerne.

Start din tur ved det helt særlige naturområde Gyldensteen Strand. Det er Fyns største naturgenopretningsprojekt, og her er masser af fugletårne, som giver en fantastisk udsigt. Der er også et sjovt besøgscenter, hvor man kan høre dyrelyde og lære om naturen i området.

Du kan printe en naturbingoplade på visitnordfyn.dk eller hente den på turistbureauet i Bogense. Tag den med ud på turen og se, om du kan finde de ting og dyr, der er på bingopladen. Når I har fået nydt området, er I garanteret sultne. Så er der heldigvis ikke ret langt til Bogense, hvor der er mange spisesteder at vælge imellem. Du kan se spisestederne i Bogense her, hvor du også kan se overblikket over, hvilke steder, der har åbent netop i dag.

Når I har spist, kan I spadsere en lille tur – f.eks. med et Natureventyr på telefonen. Her hører hele familien et eventyr og oplevelser forskellige ting undervejs. Turen i Bogense er på 1,1 km, så den er lige til at klare oven på middagsmaden. Turen starter ved Bybækken ved Skovvej. Men bare download den gratis app Natureventyr, så er I i gang og bliver guidet hele turen igennem. Er der plads i maverne efter turen, kan I nyde en kop varm kakao eller måske en lækker is, mens I sidder og nyder livet et øjeblik.

Ha’ en dejlig dag!

Praktiske oplysninger

Parkering:

Der er gratis parkering ved Gyldensteen Strand (Langø 1). Alle p-pladserne i Bogense er desuden gratis. Der er f.eks. p-pladser på Hotelpassagen, Skovvej og Torvet. 

Toiletter:

Der er toiletter på Gyldensteen Strand samt flere steder i Bogense (Torvet, Hotelpassagen bag Bogense Hotel og bag Nordfyns Museum på Vestergade). Alle toiletterne er åbne hele året rundt.