©  Foto:

Monsterhjerte - Sanseudstilling

KNÆK KODEN TIL, HVORDAN DU FÅR MONSTERETS HJERTE TIL AT SLÅ

En lang rød tunge. To blinkende øjne og en kæmpestor mund. En herlig rutsjetur – og vupti, du er landet midt i et stort blødt monsterhjerte.

I årets sanseudstilling møder vi et gigantisk væsen, der er faret vild i et shoppingcenter. Med sine lange arme og lodne ben breder det sig ud i alle butikker, så man må krybe, kravle og klatre for at bevæge sig rundt.

I højtaleren fortæller en stemme, at det store shoppingcenter har fået besøg af en meget usædvanlig kunde. Et sultent væsen, der bare vokser og vokser og har brug for energi. Især den energi, vi skaber, når vi bruger vores kroppe, er kreative og drager omsorg for hinanden.

Børnenes opgave er nu at gå på opdagelse i shoppingcenterets skæve univers af glitrende neonskilte, farverige tyggegummimaskiner og mærkelige butikker, for at indsamle og skabe alle tænkelige former for god børneenergi, så det store monsterhjerte slår rytmisk og glad.

Sanseudstillingen har været en tradition og en publikumsfavorit på Kunstmuseum Brandts i mere end 35 år, og er særligt målrettet børn i alderen 2 - 8 år og deres voksne.

Tip: Undgå kø i den populære sanseudstilling ved at booke et tidspunkt for besøg via brandts.dk