©  Foto:

Magiske Dage Fantasy Festival

Magiske Dage er Odenses fantasy festival for hele familien. Kom og lav din egen tryllestav, magiske eliksir eller oplev de mange andre magiske aktiviteter.

Efterårsferiens aktivitet
Hvis du er til mystik og magi, store knoldede trolde og højhattede troldmænd, så er det Magiske Dage du skal besøge i efterårsferien. Magiske Dage er en fantasy festival, der byder på en masse vidunderlige og magiske oplevelser for hele familien. Festivalen kan desuden beskrives som en byfest, hvor næsten alle aktiviteter foregår på gadeplan i den åbne by – hele bymidten forvandles til én stor magisk verden. Dette betyder også at du ikke skal tænke på entré, dog skal du være opmærksom på at enkelte aktiviteter på festivalen kræver billet eller forhåndstilmelding.

Aktiviteter for hele familien
Er du en spirende heks eller troldmand, så har du til Magiske Dage chancen for at lave din egen tryllestav eller brygge din første magiske eliksir. Måske har du også hørt om Harry Potter, og drømmer om at dyrke ægte troldmandssport på en flyvende kost – det kan du her på festivalen! Uanset hvad du ønsker af aktiviteter i efteråret, kan du helt sikkert få stillet trangen til Magiske Dage.

Program for festivalen
Programmet for festivalen ændrer sig fra år til år, men nogle aktiviteter du kan møde er eksempelvis at du kan skabe din egen amulet, lave dine egne smykker, tage på magiske lydvandringer, smage lækre tærter, folde drager af papir og meget, meget andet. Der er noget for hele familien, uanset alder. Du og familien skal bare være klar til nogle sjove dage i efteråret! Du kan se programmet på www.magiskedageodense.dk

Et drys magi til Odense byrum
Magiske Dage ønsker at tilføje et drys magi til Odense i efteråret. Det arrangeres af Odense Bibliotekerne i samarbejde med andre aktører. Kulturen er i centrum for festivalen, der også hviler stærkt på frivillige og kulturinstitutioner rundt omkring i Odense, hvor der desuden trækkes tråde til velkendt og ny børne- og ungdomslitteratur. Litteraturen bliver udbredt gennem de mange magiske aktiviteter, som byder på interaktivitet, inddragelse og leg. Så hvis du ønsker at dykke ned i fantasien og magiens verden, så skal du og familien besøge Magiske Dage i efterårsferien.