©  Foto:

Klimavenlig teambuilding i sejlbåde

GoSail udvikler mennesker, understøtter samarbejde og skaber oplevelser med både som værktøj!

Teambuilding & Udvikling
Få saltvand i håret sammen med kollegerne og få styrket sammenholdet på en CO2 neutral måde. Brug bådene og vandet som redskab i en udviklingsproces. Eller måske I bare har lyst til at fejre et årsresultat eller hinanden.
Lad GoSail arrangere en sejlads, hvor medarbejderne møder hinanden i nye rammer og samarbejder på en måde, de fleste aldrig har prøvet før. Medarbejderne sejler i teams på 4-5 personer, hvor de undervejs skal lære at samarbejde om at få båden til at sejle optimalt og i den ønskede retning, og det hele kulminerer med afsluttende matchracesejladser, hvor de forskellige teams dyster mod hinanden.
Alle deltagere får en grundig briefing af vores instruktører før sejladsen, og vi har en instruktør med på alle både som observatør. Sejladsen tager som udgangspunkt 4-6 timer afhængigt af indhold og formål.

Styrk samarbejdet under åben himmel
Hvordan styrker I samarbejdet i jeres teams? Hvordan skaber I en bedre kommunikation i organisationen?
Svaret er at invitere folk ud at sejle og give dem ansvaret for at styre en båd under sikre forhold. I modsætning til andre teambuilding-former, er alle lige på en båd. De færreste mennesker har prøvet selv at sejle, og endnu færre har prøvet at sejle på en kapsejladsbåd. Men med firmaevents hos GoSail får I muligheden. Hos os er det ikke en nødvendighed, at deltagerne har prøvet at sejle en kapsejladsbåd før, da I får en introduktion til det, og altid vil have en instruktør med på båden. Det er heller ikke et krav, at deltagerne skal have en bestemt fysisk form for at kunne deltage.
En sejlbåd uden motor er et perfekt værktøj til at udvikle mennesker både individuelt og i grupper. Deltagerne vil opdage vigtigheden af, at lige netop deres opgave bliver udført, for at båden kan sejle bedst muligt, og samtidig lærer de, hvor vigtigt det også er at kommunikere om opgaven så alle ved, hvad der skal ske og, hvornår de skal udføre opgaven, så de er sammen om at nå i mål. De afgrænsede rammer i båden, samt de opgaver I vil komme ud for, gør, at I får mulighed for at bruge jer selv på en helt ny måde. Samtidig får I mulighed for at udvikle jeres evner til at samarbejde om at løse opgaver og hjælpe hinanden.
Derudover er omgivelserne med vand hele vejen rundt, højt til himlen og vind i håret fantastisk, ligesom sejlads er en klimavenlig aktivitet, hvor vi bruger naturens kræfter.

For mere information kontakt GoSail.