©  Foto:

Kjærsgaard Ferielejligheder

Ejendommen ligger midt i et 16 ha. stort nyplantet skovområde.

Kjærsgaard ligger centralt på Fyn, få kilometer fra øens geografiske centrum, og blot 15 km. fra Odense centrum. Den centrale placering samt de fredelige og rolige omgivelser er et godt grundlag for en afslappende ferie på Fyn.

Der er to nyopførte lejligheder i moderne stil med alle faciliteter, med plads til hhv. 6 og 4 overnattende gæster, samt to dobbeltværelser med fælles køkken, bad og stue.

Der er adgang til indendørs opvarmet swimmingpool med indbygget svømmetræner (modstrømsanlæg), samt en hyggelig bar med billardbord. Desuden en 12-hullers Krolf-bane og en fiskesø på ca. 1600 m².

Skoven består primært af danske løvtræer hvoraf mange nu er mere end 8 meter høje. Selvom skoven endnu ikke er så høj, kan man sagtens få
en flot naturoplevelse ad de mange skovveje forbi de tre anlagte søer og mosen.

Hos Kjærsgaard Ferielejligheder får du:

Pool

Indendørs swimmingpool opvarmet til ca. 28 grader 3,5×6,0 meter med en dybde på 1,4 meter overalt. Der er adgang hver dag fra kl. 08:00 til 20:00

Bar Nr. 7

Hyggelig bar med de mest almindelige drikkevarer samt et mindre sortiment af drinks. Baren er åben for offentligheden hver torsdag fra kl. 19 til 23 samt fredag fra kl. 15 til 18. I højsæson, helligdage samt ved særlige begivenheder kan der være udvidede åbningstider – følg os på Facebook. Rygning er tilladt!

Billard

Keglebillard som også kan anvendes til pool. Kun tilgængeligt i barens åbningstid.

Skov

Ejendommen ligger midt i et skovområde på total 16 hektar. Skoven består primært af danske løvtræer hvoraf mange nu er op mod 15 m høje. Man kan få en spændende naturoplevelse ad de mange skovveje forbi de tre søer og mosen. Her yngler både troldænder, grønbenede rørhøns, blishøns og ænder mm. og der er jævnlige besøg af store fugle som musvåge, falk, hvepsevåge og rørhøg.

Krolf

Der forefindes en 12-hullers Krolf-bane som kan benyttes af feriegæster. Køller mm. kan lejes på stedet.

Vaskesøjle

Vaskemaskine og tørretumbler med polet-indkast er tilgængelig for alle.

Hesteferie

Som noget nyt kan man nu tage sin hest med på ferie! Den kan dog ikke bo her på Kjærsgaard, men vi har samarbejde med et stutteri længere nede ad vejen, så mens I opholder Jer her bliver bliver der pylret om hesten af Lis. Kjærsgaard Ferielejligheder ligger midt i naturen med muligheder for rideture i vores dejlige område med mark og skov.

Golf

Man kan spare penge ved at købe greenfee’s til Vestfyns Golfklub her hos os. Vi har også specifikke golf-ophold hvor de er inkluderet, se mere under ‘Priser’.

 

Find vores Facebookside her