©  Foto:

Kayakomat - Leje af havkajak & SUP

Lej en kajak eller SUP i Faaborg Havnepark

Kayakomat i Havneparken er nu åben for online booking. Book nemt fra din mobiltelefon via QR koden eller via link nedenfor. Kayakomaten er åben 24 timer i døgnet - og inviterer til gode timer på vandet. Prøv fx. at se solopgangen fra vandsiden, eller tag venner og familien med på tur langs den smukke kyst i Faaborg.

Kayakomat er ubemandet udlejning-stand med kajakker og SUP´s som bookes online her: https://www.kayakomat.com/dk/locations. Når du booker og betaler online, får du herefter e-mail med en kode til den ønskede kajak eller SUP - du låser op - og er nu klar til at tage på eventyr på vandet i det ønskede tidsrum.

Kajakken/SUP-boardet indeholder det tilbehør, du har brug for, fx pagaj og svømmevest.

Kajak - også for begyndere

Kajak og SUP er en sjov aktivitet for venner og familie. Som begynder er det nemt og sikkert i godt vejr! Flåden består af helt nye, komfortable og stabile kajakker og SUP-boards fra det førende mærke; Point 65 of Sweden.  Du styrer let med din pagaj. Padl og ro gerne sammen, og hold dig tæt på kysten, især hvis du er begynder. Se også vores sikkerhedstips og demo animationer her: https://www.kayakomat.com/dk/safety

Perfekt gruppeaktivitet

Det er nemt at ro kajak og SUP sammen som en gruppe, da I kan booke flere kajakker/SUP-boards på samme tid og nemt kombinere med andre aktiviteter. Kajak og SUP er perfekt som et firmaarrangement, en polterabend, en familieudflugt - eller hvad med bare en tur ud i stilheden i tosomhed?

Om morgenen og aftenen er vandet ofte roligt, derfor har vi åbent 24 timer i døgnet! Forkæl dig selv eller en du kender med en unik naturoplevelse!