©  Foto:

Kanalje Vintage

Kanalje Vintage - Bæredygtighed når det er bedst.

Uanset om du leder efter hverdagstøj, cool vintage t-shirt eller accessories, så kan du forvente at finde et imponerende udvalg i vores velassorterede og hyggelige butik. Vi har noget for enhver smag, vintage og retro fra 60’erne, 70’erne, 80’erne, 90’erne, og 00´erne.

Kanalje ligger i Vintapperstræde nr. 11 - en af de ældste gader  i hjertet af Odense. Lad stemningen fra fortiden guide dig gennem vores unikke udvalg af secondhand tøj til alle vintage entusiaster og bæredygtige folk.

Det betyder bæredygtighed for os
Bæredygtighed er ikke blot et valg, det er vores vej frem. Kanalje er stolte af at være en del af denne bevægelse og tilbyder et bredt udvalg af bæredygtige valgmuligheder. Lad os sammen skabe en positiv indvirkning på vores planet. Velkommen til en verden, hvor bæredygtighed er i fokus!

Vi er stolte af at have været en del af et bæredygtigfællesskabet i snart ti år og takker alle dem som har støttet os igennem de mange år, og vi ser frem til mange flere år med vintagecharme og bæredygtighed.

Betydning Kanalje :)
Forfattere som Holberg og Heiberg bruger begrebet mange gange, oftest ironisk, ligesom H.C. Andersen, J.P. Jacobsen og andre udpeger Canailler eller Kanaljer i omskrivende udtryk, eksempelvis slubbert, tølper, slyngel, skiderik eller den slags.