©  Foto:

Halloween på Egeskov

Halloween - U-hygge på Egeskov

14. - 22. oktober kl. 10 - 17

I efterårsferien er Egeskovs have udsmykket med halloween tema. For børn og deres familie er der et aktivitetsprogram med både hygge og U-hygge. På en rute i haven kan mindre børn løse en skattejagt og på deres tur møder de en masse krible krable, trolde og hekse. For de større børn skruer vi en tand op for uhyggen i ZONEN i Den Engelske Have.

Den lille U-hyggelige
De mystiske væsener er sluppet ud og de laver ballade og U-hygge på Egeskov. Ved hjælp fra en hemmelig trylleformular kan du sende væsnerne tilbage til mørket, hvor de kommer fra. På din tur rundt på den lille U-hyggelige vej møder du f.eks. hekse og trolde og en masse krible krable.
Den lille U-hyggelige rute henvender sig til mindre børn og de sarte sjæle (op til ca. 8-9 år)

ZONEN - NYHED
Hvis du er ekstra modig (og et lidt større barn) kan du gå til Zonen, hvor der skrues op for skrækbarometret! Men pas på - der er død og skræk bag hækken - de fritgående zombier og massemordere, slagteren og ånderne går frit omkring, se om du kan finde ud. Nu er du advaret!

Oplevelser til en hel dag
Legepladsen er u-hyggefri zone - her flyver tiden afsted med sjov og leg - prøv den helt nye GIGANT legeplads, far vild i Labyrinten og se det hele lidt fra oven i Tree Top Walking.
Kig også ind i de tre museer med veteranbiler, redningsbiler og det nye Camping Outdoor Museum.

Den 23. – 29. oktober kan man fortsat opleve haven pyntet i Halloween-tema (uden events) Bemærk at der ikke er adgang til slottet i denne periode, da slottet er privat bolig vinteren over.

Se mere om Halloween på egeskov her  https://egeskov.dk/event/efteraarsferie/

Fakta:

Åbent dagligt til den 29.10. kl. 10 – 17.
Egeskov, Egeskov Gade 22, 5772 Kværndrup
www.egeskov.dk