©  Foto:

Fødegården Stenbjerglykke

Landferie på Fødegården

 Kom og lev sammen med os på gården, og få indblik i og inspiration til en ny og anderledes måde at være sammen på, som familie - en uge tæt på naturen helt uden skærme. 

  •  Ferien fungerer som familie-teambuilding, hvor I gennem de faste rammer på vores gård lærer hinanden at kende på en ny måde og får en række redskaber med hjem, som I kan drage nytte af i jeres daglige liv.
  • Vi sørger for at der er styr på alt ugen igennem og I skal blot lægge telefonerne fra jer og være sammen i det rum, der findes her i samspil med naturen, hinanden og de praktiske opgaver som vi guider jer igennem.
  •  I løbet af ugen lærer I gennem praktisk arbejde om: fermentering, spiselige planter i naturen, ostemageri, tilberedning af sund nærende kost fra bunden, samt en række andre færdigheder.
  •  Derudover har I mulighed for gennem en række oplæg at høre mere om Mad, kost og sundhed, Hjemmeundervisning, Familiestruktur, Stof/tekstil/garn/uld, Leslåning, Dyrehold, Naturpleje, Dyrkningsprincipper samt et bredt udvalg af håndværk. 

På gården er et stort hus, hvor vi indkvarterer to familier, som ønsker at opleve og være en del af vores hverdag. Her drager I de erfaringer, som gør at I kan tage en række oplevelse og færdigheder med jer hjem.

 Familierne står op, spiser og lever sammen med os

 Vi har på forhånd planlagt aktiviteter, der foregår i løbet af dagen er planlagt til at give størst mulige oplevelser og udbytte for familierne.

 

Har I særlige ønsker, kan vi sammensætte et specifikt ugeprogram kun til jer. Eksempelvis har man mulighed for under vejledning at sy sit eget tøj i økologisk stof under opholdet, lave surgrønt til hele familiens årsforbrug eller at udleve bestemte håndværksmæssige drømme. Vi sørger i så fald for hjælp og vejledning og træder til, hvis det er nødvendigt for at projekterne når i mål.

 

Kontakt Frida og Mikkel  for at høre nærmere