Grøn oplevelse
©  Foto:

Fjelsted Skov Hotel & Konference

Når vi spørger vores gæster, hvorfor de mødes hos os, fremhæver de vores centrale beliggenhed, som er ideel, når afdelinger skal samles på kryds og tværs, en forplejning i særklasse og de fredfyldte, grønne omgivelser, som indbyder til såvel fordybelse som unik teambuilding.

Hos det familieejede Fjelsted Skov tager vi hånd om din konference med lige dele entusiasme og professionalisme. Med mange års erfaring elsker vi udfordringen ved at skræddersy en uforglemmelig dag, uanset om du skal afholde et intimt møde for to eller samle 200 deltagere til konference.

Formidabel forplejning
Du kan fuldt ud fokusere på det faglige, når du afholder møder og kurser på Fjelsted Skov. Vi sørger for formidabel forplejning, så alle er godt tilpas og har energi til dagens program. Vores 15 kokke og konditorer dyrker stolte håndværkstraditioner og tager gerne på sanketur, så du kan nyde et mættende og velsmagende måltid, som taler til alle sanser. Vi har anlagt en frugt- og bærhave til formålet, ligesom vi allerhelst anvender lokale grøntsager og produkter.

Fynsk natur så langt øjet rækker
Vi råder over 12 hektar natur, så når hovedet er fyldt op efter en lang dag, ligger en gåtur rundt om skovsøen eller gennem skoven ligefor. Hvis vejret er til det, kan I endda rykke dele af dagens program udenfor og benytte vores eng med shelters som mødelokale. De grønne omgivelser er ideelle til teambuilding. Uanset om I er til lerdueskydning og træklatring eller vil prøve kræfter med at bygge en tømmerflåde, lave mad over bål eller malke en ko hos vores nabo, så har vi helt sikkert taget hånd om det før.

I siger selv godnat
Rund dagen af over en kold fadøl eller drink i vores hyggelige lounge. Efter middagen kan I booke en af vores stemningsfulde barer under det gamle hønsehus. Gå på opdagelse i vores store, selvbetjente vinreol i Vinoteket eller lad Slyngelstuen danne rammerne om en billard- eller bordtennisturnering. Glem alt om et fast sluttidspunkt - hos os slukker sidste mand lyset! Når hovedet rammer puden, vil det være fyldt med indtryk, som varer ved, længe efter vi har sagt på gensyn.

Skovstier og løberuter.