©  Foto:

Faaborg Vandrerhjem

Overnat på Faaborg Vandrerhjem i nyrenoverede omgivelser tæt på byens attraktioner og seværdigheder.

Vandrerhjemmet er midlertidig lukket !

 

Velkommen til Faaborg Vandrerhjem på Sydfyn

også tidligere kendt som DANHOSTEL FAABORG Vandrerhjem

Ønsker I at opholde jer i Faaborg og søger derfor et sted til overnatning? Om I er en familie, en større gruppe eller lejreskole, er I altid velkommen hos Vandrerhjem Faaborg på Sydfyn.

Efter en større renovering, glæder vi os til at byde vores gæster velkommen i vores meget flotte, moderne og ikke mindst hyggelige omgivelser. Ved foden af Svanninge Bakker direkte ved vandet ligger Faaborg, en af landets ældste og smukkeste købstæder. Midt i byen ligger vandrerhjemmet i 2 velbevarede og smukke bygninger fra slutningen af det 19. århundrede.

De to fredede bygninger er oprindelig opført som fattiggård/badeanstalt og udstråler en hyggelig og smuk atmosfære. Den fantastiske natur og Det Fynske Øhav ligger lige udenfor døren.

Smukke og venlige omgivelser, eget hus til den enkelte lejrskole eller gruppe. Kort afstand til byen, havnen, færger til det sydfynske øhav, lækkert havnebad, dejlig badestrand, biograf, lækre cafeer og restauranter, skov og natur område, naturlegeplads, svømmehal med varmvandsbassin, børnepool med ruchebane, 1 og 3 med vippe.

Åbningstider: Åbent hele året.

Priser: Fra kr. 375

Kapacitet: 70 sengepladser