©  Foto:

Egeskov Julemarked

Mere end bare et Julemarked

Den 11. - 12. &  18. - 19. & 25. - 26. november samt 2. og 3. december 2023 fra kl. 10.00 - 16.30.

Kom i julestemning på Fyns største julemarked. På Egeskov Julemarked oser det af stemning, når man ved ca. 110 markedsboder kan lade sig friste af alt fra kunsthåndværk til delikatesser og julepynt, og få masser af inspiration til julen og gavekøb.

De mange markedsboder finder man i udstillingsbygningerne omgivet af klassiske biler og fly. Markedets gæster oplever Egeskov hyggeligt pyntet inde- og udendørs, så omgivelserne indgyder følelsen af julestemning.
Når det bliver tid til et hvil og lidt godt at spise, kan man slå sig ned på Spisetorvet eller ved pejsen i Cafe Jomfru Rigborg, som serverer mad og drikke, gløgg og æbleskiver m.m.

Dagene igennem vil der være forskelligt underholdning i form af Christmas Carols, man kan møde slotsnisserne osom underholder her og der og alle vegne.  Legepladsen og haven er åbent. Der er ikke adgang til slottet om vinteren.

Åbningskoncert med Marie Carmen Koppel

Julemarkedet indledes den 11. november med en udendøres julekoncert med Marie Carmen Koppel, som er garant for en koncert ud over det sædvanlige. Med et reportoire, der spønder over klassiske julesange som "Silent Night" og "hite Christmas" til smukke gospelsange, forenet med hendes enorme stemmepragt, er det sikkert at julestemningen er i hus efter en sådan koncertoplevelse.

Entré voksne 110 kr. Børn (4-12 år) 60 kr. 

Se program og køb billet online til bestemte dage her: Egeskov Julemarked 2023 - Egeskov Slot