©  Foto:

Brogaarden - Det giver mening

Et hotels måde at bygge bro...

Kursuscentret BROGAARDEN er beliggende 2 min. fra motorvejen ved Middelfart i naturskønne omgivelser med udsigt til Lillebæltsbroen og få minutters gang fra Lillebælt.

BROGAARDEN bygger bro mellem fondens historie, nutiden og fremtiden. Vi bygger bro mellem mennesker, der er forskellige, i stærke fællesskaber. Derfor giver det også mening, at alt hvad vi tjener, bruger vi på fondens almennyttige arbejde for børn og unge med handicap eller særlige behov. Alle vores hotels gæster er således med til at bygge bro og skabe samfundsværdi.

Broerne til alting begynder i hjertet af Danmark, i Middelfart og på BROGAARDEN. Helt bogstaveligt bygger vi bro mellem øst og vest Danmark.

BROGAARDEN er, det siger vores hotels gæster i hvert fald, et fantastisk sted at holde møder og konference. Vi har plads til alle, der ønsker tryghed, dejlige faciliteter og hjemmelavet mad, IT der virker, og et personale med let til smil og latter og med hjertet på rette sted. Det handler om gode lærings- og udviklingsmuligheder for børn, unge og voksne. Og naturoplevelserne er lige uden for hoveddøren. Vi kalder det fællesskab på tværs.

Vi har fokus på fællesskab. Vi tror på, at der skal være kort fra tanke til handling, og at tingene fungerer allerbedst, når vi sammen med vores hotels gæster udvikler os.

Vores mangfoldighed er en styrke, og vi insisterer på at vores gæster skal være i centrum Uanset om det Emil på 4 år med funktionsnedsættelse, ledere, pædagoger eller de praktikanter fra Middelfart Kommune i møder på BROGAARDEN, og som af den ene eller anden årsag skal have støtte og opbakning til at komme videre i livet. Alle skal have mulighed for at lære det, de kan. Vi kalder det sans for sammenhæng.

Vi kalder det den direkte vej. Vi tror ikke på grænser. Vi tror på, at der altid er en bro.

Vi håber at det giver mening? 

Vores hotels konference faciliteter og gratis læringsværktøjer

BROGAARDEN har 17 moderne konference - og mødelokaler med alt i AV-udstyr, heraf 7 plenum med plads op til 260 personer.
Kursuscentret er beliggende tæt på skoven og Lillebælt med rig mulighed for teambuilding-aktiviteter eller de mange aktiviteter omkring LILLEBÆLT WATERS. Eller bliv klogere på, hvordan I kan blive klogere og brug vores hotels gratis læringsværktøjer og aktiviteter.

Vores hotels restaurant

På BROGAARDEN møder du altid smil, latter og åbne døre. Duften af det hjemmebagte brød og lækre mad, tilberedt af årstidens råvarer, spreder sig derfor i huset, og du er altid velkommen til at stikke hovedet ud i køkkenet til de kreative kokke, som afbræk fra din konference. Kokkene har stor erfaring i at tilberede specialkost pga. vores forskelligartede gæster, eller hvis du har særlige ønsker til forplejningen ved din konference.

Vores hotels overnatning

BROGAARDEN har 104 værelser fordelt på enkelt- og dobbeltværelser, eller familielejligheder med plads til 4 personer i den nye prisbelønnede kursusbygning BROHUSET med fantastiske fællesfaciliteter. I alt er der 214 senge. BROGAARDEN er selvfølgelig handicapvenlig.

Vores hotels statsaftale

Brogaarden har aftale med Moderniseringsstyrelsen om statens indkøb af møder og konference.