©  Foto:

Birkelygaard, Bed and Breakfast

BIRKELYGAARD er beliggende i den gamle charmerende bymidte i Faldsled. Vi tilbyder smukke og rolige omgivelser, stemningsfyldt atmosfære, skøn udsigt over Helnæsbugten, nyrenoveret værelser med egen indgang, bad og toilet, og hyggelige opholdsrum.

BIRKELYGAARD ligger blot et par minutters gang fra Falsled Kro og Faldsled Havn. Der er badestrand på begge sider af havnen, begge meget børnevenlige. Der er rig mulighed for både gå-, løbe og cykelture i den nærliggende Damsbo Skov.

Priser pr. overnatning:
Dobbeltværelse fra 650 kr.
Familieværelse til 2 voksne og 1-2 børn 1000 kr.
Ekstra opredning 250 Kr.
Babyseng kan lånes uden beregning.
Priserne er inkl. morgenmad, linnede, håndklæder og rengøring.

Der er også mulighed for at leje hele gæstehuset til private arrangementer så som familietræf. Vi har 9 værelser med 29 sengepladser i alt. Vi har etableret et helt nyt kursuslokale med skøn udsigt og de nyeste faciliteter. Du kan se de forskellige kursuspakker på vores hjemmeside.

Af aktiviteter i området kan nævnes:
Faaborg golfbane, cykeltræning i de fynske alper (Svanninge bakker), mulighed for ridning, vandreture på øhavs stien, fiskeri, besøg Egeskov Slot. Der er ca. 8 km. til den hyggelige og kulturelle handelsby Faaborg, hvor der bl.a. er en stemningsfyldt havn med havnebad, færgeafgange til Ærø, Lyø, Bjørnø og Avernakø og meget mere.

Åbningstider: Hele året
Book direkte i kalenderen på hjemmesiden: www.birkelygaard.com