©  Foto:

Badehotel Harmonien

Smukt og autentisk badehotel beliggende i centrum af Ærøskøbing.

Badehotel Harmonien, der ligger helt centralt i Ærøskøbing, blev bygget i 1850 og er et af de få traditionelle danske badehoteller, der stadig eksisterer. Hotellet ligger i strandkanten og her kan du nyde din ferie i behagelige omgivelser. Indretningen er enkel, prydet med elegante italienske detaljer, værelserne er lyse og mange af værelserne har en fantastisk udsigt ud over vandet. 

Du kan starte dagen med et forfriskende havdyp og bagefter spise god morgenmad bestående af italienske specialiteter, på den smukke terrasse der naturligvis vender ud mod havet. Om aftenen kan du nyde en velsmagende italiensk middag og tilbringe tid med at læse eller spille brætspil med de andre gæster.

Til hotellet hører også en smuk have, hvor du kan nyde de solrige dage og høre havets brusen. Den smukke indretning og den helt fantastiske beliggenhed indbyder til afslapning, ro og balance.

Badehotel Harmonien er perfekt for par, familier og større grupper. Her er en stor teatersal, der er perfekt til fester, møder, konferencer og koncerter.