©  Foto:

Baagø Ø-hotel og naturcenter

Baagø Gamle Skole drives af Kathrine og Per Hyttel i uge 26-31 i samarbejde med Assens kommune.

Kathrine og Per bor i den gamle lærerindebolig lige ved siden af skolen. Per er musiker og stammer oprindeligt fra Sæby i Nordjylland. Kathrine er skoleleder i Odense og hendes familie stammer fra Baagø, og har boet der gennem mange generationer.

Ø-Hotellet er åbent for bookinger i ugerne 26-31 på telefon 51284140 for 100 kr. pr. nat pr. person med mulighed for tilkøb af linnedpakke og morgenmad.

Der er fortsat mulighed for at booke ferieværelser via hjemmesiden. Spørg for muligheder resten af august. Der bookes minimum 1 døgn: check in inden kl. 17:00, check out senest kl. 9:00. Efter aftale kan der arrangeres dagsarrangementer med mulighed for tilkøb af kaffe, the, kage.

Overnatningsmuligheder:

Det er muligt at booke ferieværelser(4 personer) med eget wc og bad, tekøkken med 2 kogeplader, køleskab, mikroovn, el-kedel og kaffemaskine. (450 kr. pr. døgn - mulighed for linnedpakke med dyne og hovedpude + 200 kr. pr. person.
Obligatorisk slutrengøring på ferieværelser + 200 kr.

Sovesal på 1. sal med fælles bad og toilet. (100 kr. pr. seng pr. døgn ved brug af eget linned, pude og sovepose/dyne, 300 kr. pr. seng pr. døgn incl. linnedpakke, dyne og hovedpude). Senge anvises ved ankomst. Obligatorisk rengøring 100 kr.

2 enkeltværelser med fællesbad og toilet(200 kr. pr. værelse - linnedpakke, dyne og hovedpude+ 200 kr. pr. person. Obligatorisk slutrengøring 100 kr.

Bespisning
Ferieværelser: individuelt - her klarer I selv det hele.
Gæster på enkeltværelser samt sovesal har mulighed for tilkøb af morgenmad incl. kaffe/the 100 kr. pr. prs. børn under 12 år: 50 kr.

Der er mulighed for at købe forskelligt mad i kiosken på havnen. Du er velkommen til at benytte fælleskøkkenet for tilberedning af egen mad. Der er mulighed for plads i køleskab samt plads i fryseskuffe.

Følg med på: facebookside ”Den Gamle Lærerindebolig Baagø”.