VisitFyn

Baagø Gamle Skole - Ø-hotel og naturcenter

Baagø Gamle Skole drives af Kathrine og Per Hyttel i uge 26-31 i samarbejde med Assens kommune. Kathrine og Per bor i den gamle lærerindebolig lige ved siden af skolen. Per er musiker og stammer oprindeligt fra Sæby i Nordjylland. Kathrine er skoleleder i Odense og hendes familie stammer fra Baagø, og har boet der gennem mange generationer.

Ø-Hotellet er åbent for bookinger i ugerne 26-31 på telefon 51284140 eller via hjemmesiden. Spørg for muligheder resten af august. Der bookes minimum 1 døgn: check in inden kl. 17:00, check out senest kl. 9:00. Efter aftale kan der arrangeres dagsarrangementer med mulighed for tilkøb af kaffe, the, kage.

Overnatningsmuligheder:

Det er muligt at booke ferieværelser(4 personer) med eget wc og bad, tekøkken med 2 kogeplader, køleskab, mikroovn, el-kedel og kaffemaskine. (450 kr. pr. døgn - mulighed for linnedpakke med dyne og hovedpude + 200 kr. pr. person.
Obligatorisk slutrengøring på ferieværelser + 200 kr.

Sovesal på 1. sal med fælles bad og toilet. (100 kr. pr. seng pr. døgn ved brug af eget linned, pude og sovepose/dyne, 300 kr. pr. seng pr. døgn incl. linnedpakke, dyne og hovedpude). Senge anvises ved ankomst. Obligatorisk rengøring 100 kr.

2 enkeltværelser med fællesbad og toilet(200 kr. pr. værelse - linnedpakke, dyne og hovedpude+ 200 kr. pr. person. Obligatorisk slutrengøring 100 kr.

Bespisning
Ferieværelser: individuelt - her klarer I selv det hele.
Gæster på enkeltværelser samt sovesal har mulighed for tilkøb af morgenmad incl. kaffe/the 100 kr. pr. prs. børn under 12 år: 50 kr.

Der er mulighed for at købe forskelligt mad i kiosken på havnen. Du er velkommen til at benytte fælleskøkkenet for tilberedning af egen mad. Der er mulighed for plads i køleskab samt plads i fryseskuffe.