Fynske Høstmarkeder 2019

Året igennem afholder de fynske byer en række festivaler med fødevarer som hovedtema: Aspargesfrokost i Odense, Danehof i Nyborg og nordens største fødevaremarked Kulinarisk Sydfyn i Svendborg for blot at nævne nogle. Her finder du listen over årets største begivenheder med fødevarer og lokale delikatesser i centrum.

Aspargesfrokost

25.maj 2019
De bedste fynske restauranter, aspargesavlere og bryggerier inviterer til forårets største, fynske event. Kom og smag, når de bedste fynske kokke forvandler forårets mest udsøgte delikatesse fra den fynske muld - aspargesen - til en lækker frokostret, som serveres med en kølig øl fra et af de fynske bryggerier. 
www.spisodense.dk/aspargesfrokosten/

Aspargesfrokost

Det Fynske Dyrskue

14. - 16. juni 2019
På Det Fynske Dyrskues fødevaremarked vrimler det med delikatesser, specialiteter, økologiske og lokale produkter af højeste kvalitet. I Kuliarisk Sydfyns og Smagen af Fyns restaurant kan du smage på kokkenes tryllerier med de fynske råvarer. Menuen tager udgangspunkt i sæsonens produkter og kun fantasien sætter grænser for, hvad kokkene disker op med. 
www.detfynskedyrskue.dk

Det Fynske Dyrskue

Kulinarisk Sydfyn i Svendborg

29. - 30. juni 2019
Fødevaremarkedet i Svendborg er Nordens største af sin art, både hvad angår antal udstillere og antal besøgende, der skal tælles i tusinder. Fødevaremarkedet er en fest for alle sanser og med smagsoplevelser for enhver. Det er den høje kvalitet af råvarer og produkter, der kendetegner markedet.
www.kulinarisksydfyn.dk

Kulinarisk Sydfyn

Danehof i Nyborg

06. - 07. juli 2019
Det syder af middelalderstemning med boder, mad og underholdning for både børn og voksne, når Nyborg genopliver den gamle Danehof-tradition. Oplev bl.a. de store ridderturneringer ved Nyborg Slot.
www.danehof.dk

Danehof

Lohals Frikadellefest

18. juli 2019
Musik, øl og naturligvis frikadeller er ingredienserne til Frikadellefesten i Lohals på Langeland. Oplev aktiviteter for hele familien samt konkurrencer om de bedste frikadeller.
www.frikadellefest.dk

Lohals Frikadellefest

Rosenfestival i Bogense

03. - 04. august 2019
Guidede ture til rosenmarkerne, rosendekorationer i hele Bogense, fødevaremarked og foredrag om roser og forædling.
www.rosenfestival.dk

Rosenfestival

Spis! Odense Food Festival

09.-15.september 2019
Opdag Odense med munden til SPIS! Odense Food Festival. Mød nogle af landets bedste, kvalitetsbevidste fynske og danske fødevareproducenter og madhåndværkere. Snus, smag, snak og handl i boder, der bugner af autentiske råvarer.
www.spisodense.dk

Spis Odense

Æblefestival i Assens

07. - 20. oktober 2018
Æblet er i fokus, når Assens Kommune i uge 41 og 42 afholder den årlige Æblefestival. Festivalen er en hyldest til det sunde, danske æble. Her kan du få et indblik i, hvordan æblet kan bruges til langt mere i den daglige madlavning og til delikatesser som f.eks. cider, vin og snaps. Festivalen byder på oplevelser for hele familien.
www.aeblefestivalassens.dkDel denne side

Odense Blomsterfestival

Blomsterfestival - Flora i alle farver

Til den årlige Blomsterfestival kommer du til at opleve noget helt specielt, når tusindvis af blomster og planter pryder de odenseansk gader. Farver, former og dufte så langt øjet og næsen rækker. En by i fuldt flor.