Lad ferieeventyret begynde på Fyn

Velkommen til eventyrets ø, hvor nye oplevelser venter dig bag hver en bakketop. Tag på Ø-hop mellem de sydfynske øer, besøg en af de mange smukke herregårde eller gå på opdagelse i købstædernes charmerende små gader. Fyn er også børnenes ø - med masser af mulighed for leg, læring og udfordringer.

Cykelferie på Fyn

Tag cyklen øen rundt

Fyn frister med gode cykelruter for både supersprintere og dem, der foretrækker et mere mageligt tempo. Især de mange øer, gør Fyn velegnet som destination for de helt små cyklister. 

H.C. Andersen Trail

Følg H.C. Andersen rundt på fynske herregårde og slotte

 H.C. Andersen var hyppig gæst på fynske slotte og herregårde. Her fandt han inspiration til de fortællinger, som stadig kan give os svar på livets store spørgsmål. Download appen og følg i digterens hjulspor. 

Fynske fødevarer - hele Danmarks have

Kulinariske Fyn - hele Danmarks have

Friske råvarer fra den fynske muld, er hovedingrediensen i alle de kulinariske oplevelser og produkter, Fyn er kendt for. Læs meget mere her, og få inspiration til din næste gastromiske oplevelse.

Falsled Kro

Gourmet i særklasse - Fynske toprestauranter

Du finder dem på hele Fyn. Restauranter med dygtige køkkenchefer i spidsen, som vil den gode smag. Som tilpasser deres menukort efter årstidens lokale råvarer.

Udvalgte oplevelser på Fyn

Søg i kalenderen - Se hvad der sker på Fyn

Få et overblik over større events og oplevelser på Fyn

Cyklister Clay

Kast dig ud i et aktivt eventyr

Fyn og Øerne er den oplagte legeplads for alle med hang til udfordringer og smuk natur.

Heartland festival

Events på Fyn

Vi har håndplukket de største fynske events. Hvad enten du er til cykelløb eller intense musikoplevelser. Få overblikket her.

 

 

VisitFyn app

Hent VisitFyn app'en

VisitFyns gratis App er din mobile turistguide, som inspirerer og guider dig til de gode oplevelser på Fyn.