Børnenes eventyr ø

 

 

Fyn er ideel til børnefamilier: Børnevenlige badestrande til alle sider, campingpladser med vandland, legepladser og masser af aktiviteter for børn og familier. På Fyn ligger alt inden for en overskuelig afstand, så glem alt om ’hvornår-er-vi-der’-spørgsmålene fra bagsædet. Svaret vil nemlig altid være ’lige om lidt’.

Odense ZOO

Odense ZOO - Kåret som Europas bedste

Odense ZOO er én af Fyns allermest besøgte attraktioner. Den flotte pris fik zoo'en i 2015 bl.a fordi man som gæst kan komme helt tæt på dyrene og opleve dem i naturlige og afslappede omgivelser.

Den fynske landsby

Den Fynske Landsby - Fyn tilbage i 1800-tallet

Oplev en landsby fra H.C. Andersens tid.

Udklædning

Leg dit eget eventyr i Børnekulturhuset Fyrtøjet

Børnekulturhuset Fyrtøjet er et kulturhus for børn, unge og voksne. Det er et levende, aktivt kulturtilbud, der formidler H.C. Andersens eventyr igennem fortælling, teater, billedkunst, musik og leg.

Egeskov det levende slot

Egeskov - fyldt med oplevelser

Egeskov er en af Fyns helt store oplevelser. Den smukke vandborg byder både på et fantastisk haveanlæg, som er blandt Europas smukkeste, og masser af aktiviteter for hele familien.

Strand Norenhuse

Ta’ til stranden - og bliv plaskvåd

Er du glad for at få sand mellem tæerne og klar på at tage en dejlig dukkert? Badevandet omkring Fyn er i top, og de fleste steder er vandet lavt og ideelt til plask og leg. Så find dit indre legebarn frem og pust badedyrene op, og tag ud til kysten til nogle af de helt unikke fynske badestrande. 

Børnenes eventyr ø

Oplev dyr på Fyn

En tur i Odense ZOO er et af feriens store højdepunkter - både for børn og voksne. Og du kan fortsætte ekspeditionen blandt sæler og marsvin i Fjord & Bælt i Kerteminde, se en elg i øjnene i Svendborgs Naturama, nyde synet af vilde hesteflokke på Langeland - bare for at nævne nogle eksempler... 

EU-partner:

Vaekstforum _EU_regfond