Tour de France Nyborg cover

Tour de France på Fyn

Foto: VisitFyn

Vær med, når verdens største cykelløb - Tour de France - kommer til Fyn med Storebæltsbroen som én lang og unik opløbsstrækning og historiske Nyborg som målby. 

Nyhed: Tour de France kommer til Nyborg i 2022

Foto: Destination Fyn

Oplev Tour de France i Nyborg

Etape 2 fører verdens bedste cykelryttere fra Roskilde over Vestsjælland til cykeløen Fyn. Her kan du danne dig et overblik over etapens forløb, ligesom der løbende bliver opdateret omkring events på Fyn og i målbyen Nyborg. 

Etape 2: Roskilde-Nyborg

Bliv klogere på, hvad der venter Tour de France-rytterne på den 199 km. lange etape, der forbinder de to historiske byer Roskilde og Nyborg.

Events under Tour de France

Ligesom køkkenfesten ofte er den sjoveste, så bliver Tour de Frances mange side-events på Fyn uden tvivl noget, du ikke vil gå glip af.

Storebæltsbroen: Bliv klogere på verdens tredjestørste hængebro

Foto: Andreas Bastiansen

Få mere information om Tour de France i Danmark 2022 hos Grand Depart Copenhagen Denmark 2022 og Nyborg Kommune.

Mærk suset som cyklist på Fyn

Du kan roligt fortsætte cykeleventyret på Fyn og Øerne efter Tour de France-feltet er passeret. Vi har nemlig massevis af cykelvenlige overnatningssteder, over 1.200 km. skiltet cykelrute og et kystnært landskab, der er som skabt til at blive udforsket på to hjul.

Oplev cykeløen Fyn

Cykelvenlige overnatningssteder

Fynske cykelruter

Østersøruten: Smutvejen fra Nyborg til Sønderborg

Pakkerejser til cykelferien på Fyn og Øerne

Nyborg

Storebæltsbroen og etape 2's målby Nyborg kommer til at spille en helt central rolle i opstarten af Tour de France 2022. Benyt muligheden for at besøge den smukke by, der som Danmarks første hovedstad også har en bærende rolle i vort lands historie.

Nyborg - Danmarks riges hjerte

Foto: VisitFyn

Fynske highlights

Fyn har masser at byde på - også når cyklen er parkeret! Så gå på opdagelse i de idylliske fynske købstæder, nyd de friske og sprøde råvarer fra den fynske muld og lad dig underholde med alt lige fra kunstudstillinger til bridgewalk og slotsbesøg. 

Gastronomi og fødevarer

Udforsk den ambitiøse fynske restaurantscene, smag på de lokale specialiteter og gå på jagt efter friske råvarer hevet direkte op af den næringsrige fynske jord.

Franske fornemmelser - fynske druer

Når du slentrer gennem rækkerne af vinstokke hos de fynske vinbonder, føles det næsten som om du er på besøg i Tourens hjemland. Vi har lavet en guide over de bedste vinhuse på Fyn, som let kan besøges på cykel.

Fynske slotte og herregårde

Der venter dig masser af store oplevelser på de fynske slotte og herregårde - gå tur i de smukke slotsparker, udforsk spændende udstillinger, spis en overdådig middag eller sov som en drøm i de historiske bygninger.

Byer og øer

Fyn og Øerne har alt, hvad du kan ønske dig: Byer spækket med charme, historie og moderne bystemning, og øer fyldt til randen med maritim atmosfære og rigeligt med tid til nærvær og hygge.

De største attraktioner på Fyn

Disse attraktioner må du bare ikke gå glip af, når du besøger Fyn! Der er noget for alle. Oplev dyr fra hele verden, eventyrlige gemakker og spændende udstillinger, udsigt over hele lillebælt og en rejse tilbage til H. C. Andersens tid.