FYN CYKLER SAMMEN

Praktisk Information - FYN CYKLER SAMMEN

Alt hvad du skal vide, inden du sætter dig i sadlen og bliver en del af FYN CYKLER SAMMEN.

DATO:
Mandag den 1. juni​ (2. pinsedag)

TILMELDING: 
Du skal tilmelde dig her, så får du tilsendt startnummer og er automatisk med i lodtrækningen om et cykelophold for to på Sydfyn hos Askeris B&B. Læs mere om præmien her! 

TIDSPUNKT:
9.30: Livesending går i gang på Fyens.dk 
9.45: Fælles opvarmning - vi skal ikke have nogen skader
10.00: Startskuddet lyder - ud på cyklerne!

STARTSTED:
Valgfrit. Fra din bopæl, på din yndlingscykelrute, på et mountainbikespor, på en cykelløbsrute. Men husk at holde afstand, hvis du vælger en populær rute eller mountainbikespor, evt. start forskudt af andre deltagere/cyklister.

RUTE:
Du vælger selv din rute, evt. din yndlingsrute eller én af vores anbefalede ruter eller cykelløbsruter.​ 

PRIS:
Det er gratis at være en del af FYN CYKLER SAMMEN hver for sig!

DELTAGERE:
Alle er velkomne uanset alder og kondi. Fynboer elsker gæster, så du er også velkommen til at komme til Fyn og cykle med, hvis du ikke er bosat på Fyn, eller cykle hjemmefra på din hometrainer.​ 

STARTNUMMERUDLEVERING: ​
Når du tilmelder dig, får du en e-mail med bekræftelse og et startnummer, som du selv kan udfylde med dit yndlingsnummer eller teamnavn og printe. Det er frivilligt at cykle med nummeret, men så kan alle se, at du er en del af Fyn Cykler Sammen. Tilmeld dig og din cykelmakker her!

LIVESTUDIE: ​
Fra kl. 9.30 kan du følge med i vores optakt, der streames live på Fyens.dk. Livesendingen slutter kl. 13.00. Der er fælles opvarmning kl. 9.45.

Det bliver endnu federe, hvis du har lyst til at dele stemningsbilleder af dig og din cykel, hjelm eller måske din pyntede hometrainer? Så send os gerne billeder eller tag os i dine Facebook- og Instagram-opslag med #fyncyklersammen, så kan det være vi bringer det i livesendingen. 

AFVIKLING:​
Nu hvor der ikke er nogen målstreg, kan du lægge et billede op af dig selv og dit ur, så du kan vise andre din tid. Eftersom man ikke kan vinde løbet, er der jo ingen grund til at snyde. Det er helt op til dig, hvornår du stopper: om det er klokken 13.00, når vi siger tak for i dag fra livesendingen eller om du cykler videre. Det handler blot om at være med. 
 

DRESSCODE (frivilligt): ​
Tag din egen grønne pointtrøje, gule førertrøje, prikkede bjergtrøje eller VM-regnbuetrøje på. Eller find dine kreative evner frem, og lav din egen cykeltrøje, hvis du ikke har én hængende i skabet. ​Vi giver præmier til Fyns flotteste cykeltrøje samt flottest pyntede cykelhjelm.​

Diplom:
Du skal selv printe dit diplom og indsætte tid og distance. Diplomet er vedhæftet i tilmeldingsbekræftelsen.

KONKURRENCER:
Ja, selvfølgelig er der konkurrencer.​ Læs mere her!

LODTRÆKNINGSPRÆMIER:
Ja, der er masser af fede præmier. Følg med i livesendingen på Fyens.dk, hvor vi løbende vil stille præmier på højkant. Desuden er alle, der tilmelder sig via tilmeldingslinket, automatisk med i lodtrækningen om spændende præmier, så hop ind og tilmeld dig! 

OMKLÆDNING OG BAD:
Ja, hjemme hos dig selv. ​

VÆSKEDEPOT:
Ja, der vil være flere pitstops på Fyn. Se dem her (Husk at holde afstand)​

TOILETTER:
Ja, hjemme hos dig selv.​

REGLER:
Der er ingen regler udover færdselsregler og de restriktioner som Søren og Mette har vedtaget – så hold god afstand derude – også til dem, der ikke deltager i Fyn Cykler Sammen. Du vælger selv din rute og distance. Hvis du ikke er klar kl. 10 nul dut, gør dette heller ikke noget. Det vigtigste er, at vi på Fyn cykler sammen – hver for sig.  Du deltager på eget ansvar, så husk nu cykelhjelmen!