FYN CYKLER SAMMEN

Konkurrencer - FYN CYKLER SAMMEN

Der er masser af lækre præmier på højkant, når du er en del af FYN CYKLER SAMMEN. Du kan blandt andet vinde en overnatning på Sydfyn hos det hyggelige B&B Askeris, og en overnatning på Glamsbjerghus, der er et nyrenoveret hotel med særligt cykel-fokus. 

Vi elsker konkurrencer, og vores fynske samarbejdspartnere har doneret en masse fede præmier, som du kan vinde under FYN CYKLER SAMMEN.​

Tag din egen grønne pointtrøje, gule førertrøje, prikkede bjergtrøje eller VM-regnbuetrøje på. Eller find dine kreative evner frem, og lav din egen cykeltrøje, hvis du ikke har én hængende i skabet. ​
Vi giver bl.a. præmier til Fyns flotteste cykeltrøje samt flottest pyntede cykelhjelm.​ Derudover trækker vi lod blandt alle, der tilmelder sig - præmierne kan du læse mere om neden for. 

Men der vil også være masser af lodtrækningspræmier til jer, der undervejs på jeres tur lægger billeder op på Facebook og Instagram med hashtagget #Fyncyklersammen.​ Desuden er alle, der tilmelder sig via tilmeldingslinket, automatisk med i lodtrækningen om spændende præmier, så hop ind og tilmeld dig! 

Der vil løbende komme flere konkurrencer på denne side og Facebook samt undervejs i livesendingen på Fyens.dk d. 1. juni, så følg med her.

Konkurrencer & lodtrækningspræmier

Præmie til den flottest pyntede cykelhjelm
Vind en cykel ved at lave den flottest pyntede cykelhjelm

Vi udlodder en fantastisk præmie til den deltager, der har gjort sig mest umage med at pynte sin cykelhjelm. Vinderen kan nemlig se frem til at modtage den grønne Fyn-Cykel, som du ser på billedet ved siden af. Så lad kreativiteten få frit spil og gå all in, hvis den flotte Fyn-Cykel skal være din!

 

Sådan deltager du: Send os et billede af hjelmen eller en selfie, hvor du har den på, enten via vores Facebookside eller på Instagram ved at bruge hashtagget #FynCyklerSammen og #FynsFlotteste. Vi trækker vinderen på selve dagen for løbet. 

Askeris B&B
Vind en overnatning hos Askeris B&B - blot ved at tilmelde dig

Selvom løbet er gratis, bør du stadig tilmelde dig og alle dem, du vil have med. Vi trækker nemlig lod fra puljen af tilmeldte, og den heldige vinder kan se frem til at modtage en overnatning for 2 på Askeris Bed and Breakfast, hvor morgenmad og cykelleje fra Faaborg Cykeludlejning er inkluderet. Askeris ligger på Sydfyn, tæt ved Faaborg og Østersøruten, som du kan læse meget mere om på linket nedenfor.

Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om startnumre til bl.a. Fyen Rundt, Tour de Vestfyn, Landsstævne-t-shirts samt billetter til Grand Prix Odense, hvor du kan opleve verdens bedste banecyklister cykle parløb.

 

Sådan deltager du: Du skal blot tilmelde dig via DGI's tilmeldingssystem, så er du med i lodtrækningen. Se linket nedenfor. 

Active-Dogs.dk
Vind en overnatning ved at kreere Fyns flotteste cykeltrøje

Har du kastet dig over kreaprojekter i den seneste tid med social afstand? Lad os se, hvad du kan! Vi vil finde Fyns flotteste cykeltrøje, og vinderen får en overnatning for to på et hyggeligt AirBnB i Kværndrup, der af tidligere besøgende bliver beskrevet med følgende: "landlig idyl" og "udsigten var 1. klasses". Du kan læse mere om værelserne og værterne i linket herunder. 

Derudover får du en Bike Island Fyn-cykeltrøje, som vi synes er rigtig flot.

Sådan deltager du: Indsend os et selfie af dig med trøjen på, eller blot et billede af trøjen. Det kan du gøre via vores Facebookside eller ved at lægge billedet på din Instagram med hashtags #FynCyklerSammen samt #FynsFlotteste. Husk, at din Instagramprofil skal være offentlig, før vi kan se dit billede. Vi trækker vinderen på selve dagen for løbet. 

Glamsbjerghus
Vind en overnatning ved at indsende billeder fra din cykelrute

Glamsbjerghus udlodder en overnatning for to på deres nyrenoverede hotel, der ligger i et rigtig fint cykelområde med 10 km til to MTB-spor og med Glamsdalens BikePark i nærheden. De byder alle slags cyklister velkommen, og har bl.a. deres egen bike station, hvor du kan vedligeholde og fikse din cykel. Opholdet har en værdi af 1145,-.

 

Sådan deltager du: Send os et billede fra den rute, du kører til Fyn Cykler Sammen, så er du med i lodtrækningen. Du kan enten sende det via vores Facebookside eller ved at lægge et billede på din Instagram med hashtagget #FynCyklerSammen - husk, at din profil skal være offentlig, før vi kan se det. 

Odense Åfart
Vind en tur opad Odense Å ved at indsende billeder fra Åfarten

Odense Åfart åbner for sejlads med langbådene på åen igen  d. 29. maj, og de udlodder en tur for 4 personer med dertilhørende slushice, som der bliver trukket lod om blandt alle deltagere, der kommer forbi hos dem og tager et billede på dagen.

Sådan deltager du: Du skal blot sende os et billede fra dit besøg hos Åfarten, ved fx vandcyklerne eller langs åen, på vores Facebookside, eller du kan lægge det op på din Instagram og smide hashtaggene #Odenseaafart #FynCyklerSammen på. Husk: din profil skal være offentlig, før vi kan se dit billede. 

Bissen MTB
Vind 2 startnumre til MiniBissen ved at sende billede fra Bissen-ruten

Vælger du strækningen fra Bissen MTB-løbet i Svendborg, er du med i lodtrækningen om 2 startnumre til MiniBissen d. 20. juni. Vi har fået fat i rutens GPX-fil, som du kan hente på nedenstående link.

Sådan deltager du: Indsend et billede fra strækningen, enten via vores Facebookside eller ved at lægge billedet op på din Instagram med #FynCyklerSammen OG #BissenMTB. Husk, at din profil skal være offentlig, før vi kan se dit billede. 

Hjerterdametour
Vind 2 startnumre til Hjerterdametouren ved at indsende billeder fra ruten

Hjerterdametouren udlodder to styks billetter til deres cykelløb blandt alle de kvinder, der vælger en af deres distancer til Fyn Cykler Sammen. Du kan vælge mellem at cykle 25, 50 eller 75 km - du finder strækningerne i linket nedenfor. 

Sådan deltager du: Denne lodtrækning er for kvinder, da Hjerterdametouren handler om at støtte forskning i kvinders hjertekarsygdomme. Du kan være med i lodtrækningen ved at vælge en af strækningerne og tage et billede af dig selv eller af landskabet undervejs og sende til os ved hjælp af Facebook eller ved at lægge det på din Instagram med hashtags #FynCyklerSammen og #Hjerterdametouren. Husk, at din profil skal være offentlig, før vi kan se dit billede. 

Cykelløb racer landevejscykling Fyn
Vind billetter til legendariske fynske cykelløb

Vind startnumre til Fynske cykelløb blot ved at tilmelde dig! Så bliver det da ikke nemmere! 

Sådan deltager du: Når du tilmelder dig Fyn Cykler Sammen, er du automatisk med i lodtrækningen om at vinde startnumre til Tour de Vestfyn, Fyen Rundt og et valgfrit mountainbikeløb til Outdoor Sydfyn.

Derudover kan du også vinde billetter til Odense Grand Prix på Cykelarena og Landsstævnetrøjer fra DGI's Landsstævne i Svendborg 2021.

Få den hurtigste tid op ad Tyrebakken og vind startnumre til Outdoor Sydfyn

Cykler du rundt på din MTB i Svanninge Bakker, og har du har lidt ekstra i benene at skyde med? Så sæt en god tid på den benhårde Tyrebakke. Hurtigste mand og dame får et startnummer til et valgfrit MTB-løb under Outdoor Sydfyn.

Du skal bruge Strava for at være med i konkurrencen. Bakken er markeret med start og slut.

 

Riwal Readynez
Hvor langt kan du cykle på 3 timer?

Er du god i længden? Så skal du klart gå efter titlen, som den cyklist, der tilbagelægger flest kilometer på tre timer under Fyn Cykler Sammen. 

Sådan deltager du: Alt du skal gøre er at indsende et billede af din cykelcomputer, der viser, hvor langt du har cyklet på tre timer, til vores Facebookprofil eller ved at lægge billede på din Instagram med hashtagget #FynCyklerSammen og #længstpå3timer - husk, at din profil skal være offentlig, før vi kan se det. Vinderen kåres efter kl. 13, så alle har mulighed for at sende billeder ind.

Der er et lækkert sæt cykeltøj bestående af cykeltrøje og shorts fra Riwal på højkant.

landevejscykelløb Sydfyn
Hvem kan cykle flest højdemeter på 3 timer?

Fyn er langt fra flad - og under Fyn Cykler Sammen skal vi havde afgjort, hvem der kan cykle flest højdemeter på tre timer! 

Sådan deltager du: Alt du skal gøre er at indsende et billede af din cykelcomputer, der viser, hvor mange højdemeter du har cyklet på tre timer. Det kan du gøre til vores Facebookprofil eller ved at lægge billede på din Instagram med hashtagget #FynCyklerSammen og #flesthøjdemeterpå3timer - husk, at din profil skal være offentlig, før vi kan se det. Vinderen kåres efter kl. 13, så alle har mulighed for at sende billeder ind.

Præmie: 2 x VIP-billetter til Grand Prix Odense (værdi 595 kr. stk.)

.

Konkurrencer & lodtrækninger ved pitstops

Du kan tanke energi ved de mange pitstops, som bliver sat op til Fyn Cykler Sammen, men du kan også være med i lodtrækninger og konkurrencer. Se de forskellige pitstops, der sætter præmier på højkant, lige her.

Heino Cykler Odense
Vind et gavekort til cykeleftersyn ved Heino ved at indsende et billede fra pitstoppet

Hvis din cykel godt kunne bruge lidt kærlig opmærksomhed, må du hellere cykle forbi Heino Cyklers pitstop til Fyn Cykler Sammen. Du kan nemlig deltage i lodtrækningen om et cykeleftersyn til en værdi af 300 kr. - det kan enhver cyklist bruge.

Sådan deltager du: Du deltager nemt ved at tage et billede af dig selv eller din cykel ved pitstoppet og sende det til vores Facebookside, eller du kan lægge det op på din Instagram med hashtagget #FynCyklerSammen og #heinocykler. Husk: din profil skal være offentlig, før vi kan se dit billede. 

Skaarupøre Vingård
Vind en flaske økologisk fynsk vin fra Skaarupøre Vingård ved at indsende et billede fra vingården

Skaarupøre Vingaard er en biodynamisk idyllisk vingård, som tilbyder et afslappende pitstop, hvor du har mulighed for at gå en tur i vinmarken, få en  smagsprøve på hvidvinen Freja eller gøre brug af bikestation og toilet. Du har desuden mulighed for at spise din egen madpakke ved køb af drikkevarer i caféen, hvor du også kan købe kaffe og kage, drikkevarer og fynske hapsere. De udlodder desuden en flaske af deres mousserende vin, Sif. 

 

Sådan deltager du: Tag et billede under dit besøg hos Skaarupøre Vingård og send det til os via vores Facebookside, eller læg det op på Instagram med hashtaggene #skaaruporevingaard #fyncyklersammen. Husk, at din profil skal være offentlig, før vi kan se dit billede. 
 

Cykelklubben Kæden
Vind et startnummer til Carl Nielsen-Touren ved at indsende et billede fra ruten

Bringer din rute dig i nærheden af Cykelklubben Kæden på Smedestræde i Nr. Lyndelse, kan du lægge vejen forbi og på den måde være med i lodtrækningen om et gratis startnummer til næste års Carl Nielsen-tour. Er du den heldige vinder, bestemmer du selv distancen - du kan vælge mellem 33, 63, 90 eller 130 km. 

Frank Institute
Vind en superfed cykel-svedundertrøje ved Frank Institute of Sports

Havemøblerne er sat frem, og der er kaffe på kanden til alle cykelryttere, der kommer forbi Frank Institute of Sports på Rødegårdsvej 203. Du kan desuden være med i lodtrækningen om en X-BIONIC cykel-svedundertrøje til en værdi af 399,-.

Sådan deltager du: Du skal blot tage et billede af dit coffee-stop hos Frank Institute of Sports og hashtagge med #FynCyklerSammen samt #FrankInstituteofSport og lægge på din Instagram (husk, at din profil skal være offentlig, før vi kan se dit billede)

nyborg natur outdoor cykel bike
Vind gavekort ved at indsende billede fra den kommende Tour de France målstreg

I Nyborg inviteres du til at cykle Tour de France 2021 opløbstrækningen fra Hjejlevej ind ad Storebæltsvej og selvfølgelig over den ’rigtige’ målstreg ved Circle K. På Hjejlevej - på parkeringsplads overfor Fyens Badestrand (Fyns største og bredeste strand)-  har VisitNyborg pitstop, hvor de første 500 kan få tanket op med både müslibarer, Tour de France-vand og får en gul drikkedunk smidt efter sig.

Alle, der tager et billede fra opløbsstrækningen eller målstregen, er med i lodtrækningen om henholdsvis fire gavekort til valgfri restaurant/café i Nyborg og to gavekort til Fri Bike Shop i Nyborg. Du skal blot sende billedet til vores Facebookside, eller lægge det op på Instagram med hashtaggene #fyncyklersammen OG #visitnyborg. Husk, at din profil skal være offentlig, før vi kan se dit billede.

Pistoria
Vind en plade brunner ved at indsende billede med din cykelkollega på dagen

Pistoria Bageri er det perfekte bagerstop på turen. De sender god energi til alle deltagere på dagen for løbet, og sælger i den anledning brunsvigerstykker til kun 5 kr. stykket til dem, der kommer forbi og flasher deres startnummer. Du finder bageriet på Møllevej 1 i Skt. Klemens i udkanten af Odense. 

Du kan vinde en hel plade brunsviger, hvis du cykler sammen med en kollega eller flere, og tager et billede af jeres startnummer med jeres arbejdsplads´ navn. Du skal blot sende billedet til os via Facebook eller ved at lægge billedet på Instagram og hashtagge #FynCyklerSammen samt #kollegaerpåcykeltur. Husk, at din profil skal være offentlig, før vi kan se dit billede.

Bike Island pitstop
Vind en Bike Island Fyn-cykeltrøje ved at indsende billede fra pitstoppet

Bike Island Fyns pitstop holder til i området ved Skovsøen og Fruens Bøge. Vi har dekoreret vores ladcykel med pynt og pragt, og fyldt den med små müslibarer og reflekser, som vi deler ud. Kom også forbi os, hvis du mangler et cykelkort - vi har så mange, at vi deler ud af dem!

Hos Bike Island Fyn kan du vinde en lækker Bike Island Fyn-cykeltrøje. For at deltage i konkurrencen skal du tage et billede af dig eller din cykelbuddy ved standen på dagen, og sende det til os via vores Facebookside, eller læg det op på Instagram med hashtaggene #Fyncyklersammen og #Bikeislandfyn. Husk, at din profil skal være offentlig, før vi kan se dit billede. Vi står lige ved siden af Riwal Readynez Cycling Team.

Barecykling.dk
Vind en cykelcomputer, hvis du kigger forbi til e-cykling i Ollerup

Kig forbi Ollerup Forsamlingshus, hvor du kan møde folkene bag Barecykling.dk, opleve en af de førende e-cyklingsplatforme Zwift i aktion og teste dagsformen. Blandt alle de fremmødte bliver det trukket lod om en fed cykelcomputer fra Wahoo - en Wahoo ELMNT Bolt. Du kan også joine Barecykling.dk, når de kører et e-cyklingsevent i Zwift under Fyn Cykler Sammen. Læs mere om dette på siden "Forslag til fynske cykelruter". Du finder Ollerup Forsamlingshus på  Svendborgvej 110, 5762 Vester Skerninge.

Brobyværk Kro
Vind et gavekort til Brobyværk Kro

Tag er billede af din madpakke eller dine cykelsnacks på turen - uanset hvor den går hen - og send det til os via Facebook eller læg det op på Instagram med hashtaggene #fyncyklersammen OG #brobyvaerkkro. Så er du med i lodtrækningen om et gavekort til en frokost på Brobyværk Kro til en værdi af 500 kr.

Du kan også kigge forbi Brobyvæks Kros pitstop, hvor Johanne står klar med hjemmelavede müslibarer og friskpresset powerdrik.

Folkebo Cykler
Vind en fodpumpe hos Folkebo Cykler

Kig forbi Folkebo Cyklers pitstop-stand i Odense! Her kan du snuppe en småkage, kigge på Folkebo Cyklers flotte udvalg af hverdags- og sportscykler, samt deltage i lodtrækningen om lækker fodpumpe til en værdi af 449 kr.  Folkebo Cykler står sammen med Heino Cykler hos Mads fra Frank Institute of Sport på Rødegårdsvej 203 i Odense M.

Min Købmand Haastrup
Vind gavekort hos Min Købmand Haastrup

Hos Min Købmand i Haastrup står de klar med en forfriskning til dig, hvis du svinger indenom på cyklen. Og når du nu er der, kan du med fordel tage en selfie af dig selv og købmandsbutikken og sende billedet til Fyn Cykler Sammens Facebookside, eller lægge det op på Instagram med hashtaggene #fyncyklersammen OG #minkøbmandhaastrup. Så er du nemlig med i lodtrækningen om et gavekort på 300 kr. til Min Købmand i Haastrup!