FYN CYKLER SAMMEN

Pitstops - FYN CYKLER SAMMEN

Find dit lokale FYN CYKLER SAMMEN-pitstop, hvor du kan tanke op på energi.

Rundt omkring på Fyn vil cykelklubber, cykelløbsarrangører, turistkontorer m.fl. have opsat pitstops.​ Nedenfor ser du alle de steder, der tager smilende imod deltagere i Fyn Cykler Sammen! Og sørg for at holde dig opdateret her på siden, hvor der løbende vil blive lagt flere informationer op om de lokale pitstops.

 

VisitAssens pitstop
Gratis cykelbrunner ved Gl. Brydegaard

ASSENS: Hvis du cykler rundt i Assens-området, så må du hellere cykle forbi de gode folk hos Gl. Brydegaard. Visit Assens har i dagens anledning opsat et pitstop på det hyggelige Hotel Gl. Brydegaard, hvor de, som skiltet antyder, har 150 stks cykel-brunner til de hurtigste. Det skulle nok give energi til resten af etapen. De bad os også om at skrive, at man er velkommen til at stille cyklen for en stund og tage en tur i deres have, eller bare sidde i havemøblerne og nyde en pause. 

Avernakø Landhotel & Gårdbutik
Hjemmelavede kringler og øhygge på Avernakø Landhotel og gårdbutik

FAABORG-MIDTFYN (AVERNAKØ): Længes du efter nye cykelhorisonter, vil Avernakø tage imod dig med åbne arme. Husk dog at bestille billet til færgen i god tid. Øen er utrolig cykelvenlig og nærmest uden trafik. Du kan evt. cykle den fantastiske tur til Korshavn og tilbage igen (7,5 km hver vej). Til Fyn Cykler Sammen disker Gitte op med hjemmebagte kringler til alle, der cykler forbi hende ved Avernakø Landhotel og Gårdbutik. 

Heino Cykler Odense
Tank gratis energidrik ved Heino Cykler i Odense

ODENSE: Kom forbi Heino Cyklers pitstop-stand i Odense, og tank gratis energidrik samt deltag i lodtrækningen om en præmie, som alle cyklister kan bruge: Et gavekort til cykeleftersyn til en værdi af 300 kr..

For at deltage i lodtrækningen skal du tage et billede af dig ved standen på dagen, og lægge det på Instagram med hashtagget #Fyncyklersammen og #Heinocykler eller sende det til os på vores Facebookside. Heino står i dagens anledning sammen med Mads fra Frank Institute of Sport lidt længere nede af vejen på Rødegårdsvej 203 i Odense M.

VisitSvendborg pitstop
Rød løber ved Maritimt Center Danmarks Pakhus og Danhostel Svendborg

SVENDBORG: Du kan føle dig en smule royal, når VisitSvendborg ruller den røde løber ud for deltagere til Fyn Cykler Sammen. De opsætter nemlig to pitstops til løbet, hvor du begge steder kan cykle igennem en port. 

Det ene pitstop er ved Danhostel Svendborg, og det andet vil være ved Maritimt Center Danmarks pakhus. Begge steder kan du få slukket tørsten i vand og juice. 

Faaborg Cykeludlejning
Gratis kaffe og kage ved Faaborg Cykeludlejning

FAABORG: Hvis du triller rundt i det Sydfynske og kan mærke, at blodsukkeret styrtdykker efter en hård etape, kan du køre forbi Faaborg Cykeludlejning. Her serverer Bjarne gratis kaffe og kage til deltagerne i Fyn Cykler Sammen på Svendborgvej 270 i Faaborg. Hvis din cykel er flad, kan du også få pumpet luft i dækkene. 

 

Skaarupøre Vingård
Smagsprøver og afslapning på Skaarupøre Vingård tæt på Svendborg

SVENDBORG: Skaarupøre Vingaard er en biodynamisk idyllisk vingård, som tilbyder et afslappende pitstop, hvor du har mulighed for at gå en tur i vinmarken, få en  smagsprøve på hvidvinen Freja eller gøre brug af bikestation og toilet. Du må gerne spise din medbragte madpakke hos dem, hvis du køber drikkevarer i caféen, som også frister med kaffe, kage og fynske hapsere. De udlodder desuden en flaske af deres mousserende vin, Sif. Sådan deltager du: Tag et billede under dit besøg hos Skaarupøre Vingård og send det til os via vores Facebookside, eller læg det op på Instagram med hashtaggene #skaaruporevingaard #fyncyklersammen. Husk, at din profil skal være offentlig, før vi kan se dit billede.

Glamsbjerghus
Lækkert cykelfrokosttilbud og cykelkort på GlamsBjergHus

ASSENS: Fyn Cykler Sammen – og GlamsBjergHus har medvind! Besøg Fyns nye cykelhotel på dagens cykelrute og se, hvor meget de har gjort for gæster på to hjul. I dagens anledning kan du desuden sætte tænderne i et godt frokosttilbud, som er lige til at tage med: Bjergsandwichen, som består af fynsk ølbraiseret svinebryst på groft brød med spidskålssalat for kun 79 kr. og en sodavand til for 35 kr. Restauranten og caféen er åben, så du kan tage et kaffe og kage-stop.  Du kan også få gratis cykelkort med udgangspunkt på GlamsBjergHus, som du kan bruge på denne eller din næste cykeltur.

 

Hotel Christiansminde
Hjemmelavede müslibarer ved Hotel Christiansminde i Svendborg

SVENDBORG: På det cykelvenlige hotel Christiansminde i Svendborg kan du cykle forbi og få et energiboost i form af hjemmelavede müslibarer. Hotellet ligger desuden på Bissen-ruten, så hvis du ikke har fundet en rute endnu, kan du klikke på linket nedenfor. Ruten tager dig blandt andet langs vandet, så du har en skøn udsigt over det sydfynske øhav. Der er desuden mulighed for at holde en kort pause med en af de fineste udsigter, som Fyn har at byde på.

Bike Island pitstop
Müslibarer og cykelkort ved Bike Island Fyn i Odense

ODENSE: Bike Island Fyns pitstop holder til i området ved Skovsøen og Fruens Bøge, hvor vi står sammen med cykelholdet Riwal Readynez - se lokationen på linket nedenfor. Vi har dekoreret vores ladcykel med pynt og pragt, og fyldt den med små müslibarer og reflekser, som vi deler ud under coronasikre forhold (Håndsprit, handsker og afstand). Kom også forbi os, hvis du mangler et cykelkort - vi har så mange, at vi deler ud af dem!

Hos Bike Island Fyn kan du også vinde en lækker Bike Island Fyn-cykeltrøje. For at deltage i konkurrencen skal du tage et billede af dig eller din cykelbuddy ved standen på dagen, og sende det til os via vores Facebookside, eller læg det op på Instagram med hashtaggene #Fyncyklersammen og #Bikeislandfyn. Husk, at din profil skal være offentlig, før vi kan se dit billede.

Cykelklubben Kæden
Cykelkort til Carl Nielsen-touren ved Cykelklubben Kæden i Nr. Lyndelse

FAABORG-MIDTFYN: Cykelklubben Kæden bakker op om Fyn Cykler Sammen og inviterer dig forbi deres klubhus på Smedestræde 2 i Nr. Lyndelse. Er du nysgerrig på, hvad det vil sige at cykle i klub, vil de gerne fortælle mere om det. Du kan desuden få udleveret kort til Carl Nielsen-touren, som er 63 km gennem sydvest- og midtfynske landskaber, der er allersmukkest lige nu. 

Cykelklubben Kæden udlodder et gratis startnummer til næste års Carl Nielsen-tour blandt alle, der kommer på besøg i klubben. Er du den heldige vinder, bestemmer du selv distancen - du kan vælge mellem 33, 63, 90 eller 130 km.

Ditlevsdal Bisonfarm
Spis frokost med bisonokserne på Ditlevsdal Bisonfarm i Morud

NORDFYN: På Ditlevsdal Bisonfarm får man lov at cykle tæt på bisonokserne på den nordfynske prærie, så man får sig en helt særlig cykeloplevelse. Der er gratis indianerfjer til de 170 første, som du kan bruge til at pynte din cykelhjelm, så du kan deltage i konkurrencen - læs mere på linket herunder. Der er desuden mulighed for at købe en øl eller vand og for at forudbestille en bisonsandwich, som kan nydes på stedet eller tages med (sandwich skal bestilles forud senest d. 28/5 på info@visitnordfyn.dk). 

First Camp Bogense
Gratis is ved First Camp Bogense

NORDFYN: På Vestre Engvej i Bogense giver First Camp Bogense gratis is til de første 100 deltagere, der cykler forbi deres pitstop. Her er også lidt godt til cyklen - campingpladsen har nemlig deres egen Bike Station, hvor du kan give din cykel et kærligt eftersyn. First Camp Bogense ligger på Harridslevgaard-ruten, som er en klassisk nordfynsk cykelrute, der tager dig igennem marklandskaber og smukke enge. Du kan finde ruten på linket herunder. 

TourReTour
Gratis most og kage ved Tour ReTour-pitstop i Munkebo

KERTEMINDE: Cykelløbet TourReTour støtter op om Fyn Cykler Sammen og sørger for et pitstop ved Munkebo Idrætscenter. Her vil de sørge for at slukke din tørst, når de uddeler most fra Nybro Frugtplantage samt kage. Hvis du er i tvivl om, hvilken rute du skal cykle, har vi de to TourReTour-distancer 63 og 134 km på linket herunder - klar til at hente ned til din telefon eller navigationssystem. 

Svendborg MTB
Prøv kræfter med mountainbike med Svendborg MTB-klub ved Hallindskoven

SVENDBORG: ​​​​Svendborg MTB-klub holder til ved Hallindskoven i Svendborg, og i anledning af Fyn Cykler Sammen opstiller de et pitstop ved startområdet af de to MTB-spor (p-pladsen ved Hallindskoven). Her tilbyder de fremvisning af sporene, som i alt består af 8 km lækre og veletablerede singletracks, og så vil der være lidt læskende og sødt. 

Supertri
Hotdog-stop ved Supertri & Ryslinge Boldklubs venner i Ryslinge

FAABORG-MIDTFYN: Butikken Supertri og frivilligforeningen Ryslinge Boldklubs venner er gået sammen om et pitstop til Fyn Cykler Sammen. Hvis du cykler forbi dem ved Supertri-butikken, som ligger på Hestehavevej 22, bygning 9 i Ryslinge, vil du kunne fylde vandflasken op og snuppe dig et hvil. Til at stille sulten har de sørget for en pølsevogn, hvor du kan købe hotdogs til 25,- eller en kombi af hotdog + Cocio til 40,-.

Frank Institute
Kaffestop ved Frank Institute of Sports i Odense

ODENSE: Havemøblerne er sat frem, og der er kaffe på kanden til alle cykelryttere, der kommer forbi Frank Institute of Sports på Rødegårdsvej 203. Pust ud og hold en velfortjent kaffepause, eller dyk ned i bikefit-universet og hør mere om, hvad de forskellige træningshold kan tilbyde dig, når de genåbner d. 1/6. Du kan desuden være med i lodtrækningen om en X-BIONIC cykel-svedundertrøje til en værdi af 399,-. Du skal blot tage et billede af dit coffee-stop hos Frank Institute of Sports og hashtagge med #FynCyklerSammen samt #FrankInstituteofSport og lægge på vores Facebookside eller din egen Instagram (husk, at din profil skal være offentlig, før vi kan se dit billede)

Jesper fra Heino Cykler er også at finde på stedet med gratis energidrik.

 

Riwal Readynez
Riwal Readynez Cycling Team deler gratis drikkedunke ud ved Skovsøen

ODENSE: Du vælger selv ruten, men det kunne være så hyggeligt, hvis du slår et slag forbi Fruens Bøge, hvor Riwal Readynez sammen med Sydbank, Bike Island Fyn og Nornir Vand vil tage godt imod dig. De deler Nornir Vand og 1000 drikkedunke ud, som Sydbank har sponsoreret. 

Active-Dogs.dk
Gratis kaffe og kage ved Active-Dogs.dk i Trunderup

FAABORG-MIDTFYN: Der er gratis kaffe, te og kage til de deltagere, der cykler forbi John og Rikke hos Active-Dogs.dk på Trunderup Dongsvej 15 i Kværndrup. De opdrætter border collier som hyrdehunde, så kommer man på det rette tidspunkt, kan man være heldig at se deres 4 hyrdehunde i arbejde.  Skulle vejret være dårligt, er der mulighed for at søge ly i deres træningshal. Hvis vejret er fint, har de en dejlig have, som man kan tage et hvil i. De udlejer desuden værelser via AirBnB, se mere på linket nedenfor. Du kan også vinde en overnatning for to hos dem, hvis du deltager i konkurrencen om flotteste cykeltrøje. Du skal blote sende et billede af din trøje til os via Facebook eller ved at lægge billedet på Instagram og hashtagge #FynCyklerSammen samt #FynsFlotteste. Husk, at din profil skal være offentlig før vi kan se dit billed. 

Pistoria
Brunnere til en femmer hos Pistoria bageri i Skt. Klemens

ODENSE: Pistoria Bageri er det perfekte bagerstop på turen. De sender god energi til alle deltagere på dagen for løbet, og sælger i den anledning brunsvigerstykker til kun 5 kr. stykket til dem, der kommer forbi og flasher deres startnummer. Du finder bageriet på Møllevej 1 i Skt. Klemens i udkanten af Odense. 

Du kan vinde en hel plade brunsviger, hvis du cykler sammen med en kollega eller flere, og tager et billede af jeres startnummer med jeres arbejdsplads´ navn. Du skal blot sende et billedet til os via Facebook eller ved at lægge billedet på Instagram og hashtagge #FynCyklerSammen samt #kollegaerpåcykeltur. Husk, at din profil skal være offentlig før vi kan se dit billede. 

nyborg natur outdoor cykel bike
Gratis drikkedunke og müslibarer i Nyborg

NYBORG: I Nyborg inviteres du til at cykle Tour de France 2021 opløbstrækningen fra Hjejlevej ind ad Storebæltsvej og selvfølgelig over den ’rigtige’ målstreg ved Circle K. På Hjejlevej.
På parkeringspladsen overfor Fyens Badestrand (Fyns største og bredeste strand) har VisitNyborg pitstop, hvor de første 500 kan få tanket op med både müslibarer, Tour de France-vand og få en gul drikkedunk smidt efter sig.

Hele opløbsstrækningen er pyntet med gule balloner, gult logo på cykelstien. Og når du når målstregen ved Circle K, kører du igennem en vaskeægte ballonportal og Nyborgs turistambassadører står klar til at hylde dig med flag. What’s not to like.

Alle der tager et billede fra opløbsstrækningen eller målstregen er med i lodtrækningen om henholdsvis fire gavekort til valgfri restaurant/café i Nyborg og to gavekort til Fri Bike Shop i Nyborg. Du skal blot sende billedet til Fyn Cykler Sammens Facebookside, eller lægge det op på Instagram med hashtaggene #fyncyklersammen OG #visitnyborg. Husk, at din profil skal være offentlig, før vi kan se dit billede.

Mountainbiker til Chick'n ride løb
Kom til åbent MTB-spor i Nørre Aaby Cykelklub

MIDDELFART: Kom og prøv kræfter med den nye MTB teknikbane. Du finder klubben og starten på banen ved tunnellen på Kongsgaardsvej i Nørre Aaby.

Klubben fortæller om sporet og det at cykle i Nørre Aaby cykelklub, ligesom at klubbens trænere vil give dig tips til turen.

 

Barecykling.dk
Barecykling.dk - pitstop med e-cykling i Ollerup Forsamlingshus

SVENDBORG: Kig forbi Ollerup Forsamlingshus, hvor du kan møde folkene bag Barecykling.dk, opleve en af de førende e-cyklingsplatforme Zwift i aktion og teste dagsformen. Blandt alle de fremmødte bliver det trukket lod om en fed cykelcomputer fra Wahoo - en Wahoo ELMNT Bolt.

Du kan også joine Barecykling.dk, når de kører et e-cyklingsevent i Zwift under Fyn Cykler Sammen. Læs mere om dette på siden "Forslag til fynske cykelruter".

Du finder Ollerup Forsamlingshus på Svendborgvej 110, 5762 Vester Skerninge.

Brobyværk Kro
Müslibarer og friskpresset powerdrik hos Brobyværk Kro

FAABORG-MIDTFYN: Johanne fra Brobyværk Kro står klar med hjemmelavede müslibarer og friskpresset powerdrik, hvis du kigger forbi kroen.

Tag et hvil på terrassen, få fyldt vanddunken op eller lån deres toilet, hvis du er tissetrængende efter en lang cykeltur. Er du gået helt sukkerkold eller maven rumler, kan du også bestille frokost og nyde udsigten til åen fra terrassen.

Nybro Frugtplantage
Nyd en tår æblemost hos Nybro Frugtplantages

KERTEMINDE: Besøg den stemningsfulde Nybro Frugtplantage og nyd en kold tår æblemost presset af æbler fra plantagens mange smukke træer.

Mens du hviler benene, kan du med fordel kigge dig omkring i gårdbutikken eller gå en tur mellem rækkerne af æbletræer. 

Sybergkvæg
Nyd synet af de skotske højlandskvæg hos Sybergkvæg

KERTEMINDE: Trænger du til en pause? Så er der en skøn muuuuuuh-lighed for netop det hos Sybergkvæg, hvor du kan se til gårdens skotske højlandskvæg, mens du hviler benene. 

Sybergkvæg byder de første gæster på smagsprøver på deres limonade, som også kan købes i gårdbutikken.

Folkebo Cykler
Vind en fodpumpe hos Folkebo Cykler

ODENSE: Kig forbi Folkebo Cyklers pitstop-stand i Odense! Her kan du snuppe en småkage, kigge på Folkebo Cyklers flotte udvalg af hverdags- og sportscykler, samt deltage i lodtrækningen om lækker fodpumpe til en værdi af 449 kr. 

Folkebo Cykler står sammen med Heino Cykler hos Mads fra Frank Institute of Sport på Rødegårdsvej 203 i Odense M.

Storms Pakhus
Storms Pakhus slukker tørsten

ODENSE: Uden mad og drikke dur helten ikke. Derfor er der hos Storms Pakhus i Odense en gratis øl eller vand til de første 20 cyklister med startnummer, der kommer forbi.

Og har du brug for at tanke yderligere op, så har Mr. Phan er fremragende cykeltilbud til dig: En lækker kombi af bao buns og fritter til den nette sum af 100 kr. Velbekom! 

Faaborg Camping
Tag et hvil hos Faaborg Camping

FAABORG: I hjertet af Svanninge Bakker finder du Faaborg Camping, hvor Torben byder dig velkommen. Her kan du slå benene op i en god stol, fylde vanddunken og låne et toilet, inden du arbejder dig videre gennem det smukke bakkede landskab. 

Min Købmand Haastrup
Nyd en forfriskning hos Min Købmand Haastrup

Faaborg-Midtfyn: Hos Min Købmand i Haastrup står de klar med en forfriskning til dig, hvis du svinger indenom på cyklen. Og når du nu er der, kan du med fordel tage en selfie af dig selv og købmandsbutikken og sende billedet til Fyn Cykler Sammens Facebookside, eller lægge det op på Instagram med hashtaggene #fyncyklersammen OG #minkøbmandhaastrup. Så er du nemlig med i lodtrækningen om et gavekort på 300 kr. til Min Købmand i Haastrup!

 

Porten i Sarup
Gratis druesaft hos Porten i Sarup, Hårby

ASSENS, Haarby: Sæt dig i skyggen og pust ud med kold druesaft af egen avl. Du er velkommen til at benytte toilettet i galleriet, som er åbent denne dag. Fotografen tilbyder gratis familieportræt. Adressen er Søbrovej 12, Sarup, 5683 Haarby.