3 forladte øer - leg Robinson Crusoe for en dag

De fleste kender de store øer omkring Fyn – Ærø, Langeland, Tåsinge. Der findes dog også en række små, ubeboede øer, som gemmer på fantastiske naturoplevelser.

Juleønsket

TV 2-julekalender er filmet på Fyn

I ‘Juleønsket’ møder vi 12-årige Julie, der kun har ét ønske til jul: At være sammen med sin familie juleaften. Hele sin familie. Men både hendes mor og far skal arbejde 24. december, og hendes halvstoresøster har andre planer. Så Julie ønsker, at tingene ændrer sig, så de alle kan være sammen juleaften.

Tinderbox

Bassen brummer i blodbanerne. Skulder ved skulder står du på fynsk muld med en kold Tuborg i hånden. Sveden pibler i sommervarmen i takt til toner af topnavne på scenen. Du mærker vibrationerne i stemmebåndet, selvom dit skrål forsvinder i folkemængden. Tinderbox gnistrer gennem Tusindårsskoven. Spreder suset som en steppebrand, skubber rart til dine sanser. Snus luften i lungerne. Føl trommehinderne tindre.

Naturlegepladser på Fyn

Der findes adskillige naturlegepladser rundt omkring på Fyn. Brug listen til at finde den der vil passe dig og din familie bedst.

Visit Fyn - Odense Zoo

Alverdens dyr på Fyn

En tur i Odense ZOO er et af feriens store højdepunkter. Her kan du faktisk rejse gennem flere kontinenter på én dag. Mærk varmen i Amazonas hos søkøerne og kulden hos pingvinerne tæt ved Antarktis, eller spadsér gennem den afrikanske Kiwara-savanne, hvor løver, chimpanser, zebraer og girafferne bor side om side med et væld af fugle i den gigantiske Okavango-voliere.  

Sport og Sjov

Sport & Sjov

Adventureparker på Fyn

Friluftsliv og adrenalinsus er der nok af i adventureparkerne. Her kan du svinge dig tværs gennem trætoppene i hæsblæsende fart og gennem udfordrende klatrebaner. Der er klatreruter i alle sværhedsgrader, så alle kan være med. 

Adventureparker på Fyn

Adventureparker på Fyn

Gorilla Park

Gorillapark Svendborg er en helt ny klatrepark er beliggende i Stenstrup, 12 kilometer uden for Svendborg. Her har alle over 4 år mulighed for at komme ud og klatre på de forskellige baner. 

Banerne har forskellige sværhedsgrader, der går fra børnebane til de helt små og til Tarzanbanen, for dem der har mod på at kaste sig ud fra 12 meters højde.