Konference på Hotel Storebælt

Møder, konferencer & events

Hvorfor Fyn?

Fyn er med sin beliggenhed i hjertet af Danmark, sin skønne natur og med venues til ethvert formål det oplagte sted at mødes. Her får du gastronomi i topklasse fra den fynske muld, hyggelige historiske byer og vand til alle sider. Gode transportforbindelser sikrer, at alting ligger inden for kort afstand. Vi ser frem til at byde jer velkommen!

Seks grunde til at vælge Fyn

Rammer til alle formål

Messer og events med flere tusinde deltagere? Store konferencer med behov for mange, sideløbende spor? Det lille, personlige møde i rolige rammer? På Fyn har vi hoteller og mødesteder til alle formål og i alle omgivelser uanset om du er til byliv eller natur.

Vidste du, at 80% af alle danskere kan komme til Fyn på blot en time? Med sin placering midt i Danmark er Fyn det oplagte mødested, når nord, syd, øst og vest skal samles – og når CO2-aftrykket skal holdes lavt.

Fokus på bæredygtighed

Vi vægter bæredygtighed højt. Fynske mødesteder går forrest i den grønne omstilling og har fokus på at bringe lokale produkter og leverandører i spil - til gavn for både din oplevelse såvel som for CO2-aftrykket. Desuden arbejder vi for at blive en af Europas førende cykeldestinationer.

Eventyrlige Fyn

Som øens mest berømte søn er H. C. Andersen og hans værker en stærk del af den fynske fortælling. Den eventyrlige stemning kan du også opleve, når du kommer forbi Fyns slotte og herregårde. Vi har hele 123 af slagsen, og mange åbner dørene for møder, romantiske ophold og events året rundt.

Den fynske DNA

Vi samarbejder på tværs af kommunegrænser og brancher for at sikre en god oplevelse og bringe et fynsk præg til dit arrangement. Fyn er kendt som Danmarks Have , og det vil du komme til at smage i form af fynske fødevarer. Måske du også kommer til at prøve Fyns ”nationalkage”, brunsvigere...

Ambitiøs og nytænkende

På Fyn kan vi godt lide at tænke nyt og kreativt. Events som Heartland, Tinderbox og Magiske Dage er lynhurtigt blevet farverige tilløbsstykker. Hvad med en unik Bridgewalking over Den Gamle Lillebæltsbro eller en overnatning blandt Europas største koncentration af bisoner?