Indslev Bryggeri

Oplev et moderne bryggeri i historiske rammer

På Danmarks første specialiserede hvedeølsbryggeri fokuserer vi på fornyelse med respekt for tradition. På at udvikle de bedste øltyper og brygteknikker. Med rødder tilbage til 1897 er Indslev Bryggeri på Fyn genåbnet som moderne bryggeri i april 2006. Det er ikke længere hvidtøllen, der skummer, men den lifligste hvedeøl, der strømmer ud af hanerne.

Det udstyr og de råvarer, vi bruger, er valgt for at opnå den allerbedste kvalitet. Øl fra Indslev Bryggeri er stor smag. Hver uge får butikker, cafeer og restauranter landet over frisktappet øl fra Indslev - så du kan nyde den bedste øl i glasset.

Hvedeøl er let og elegant øl - noget af det mest forfriskende, du kan få. Og vores andet mærke, Ugly Duck, er garant for øl med masser af karakter. Vores ambition er at lave specialøl af høj brygmæssig og smagsmæssig kvalitet. Og de seneste år har vi også arbejdet med fadlagring af øl, hvilket er en hel videnskab i sig selv.

Glæd dig til at smage Indslev Bryggeris friskbryggede øl. Se hele bryggeriet og hør om brygprocessen fra malt til færdig aftapning. Hør bryggeriets historie og glæd dig til prøvesmagningen, hvorefter du også kan købe øl med hjem.

Vores gårdbutik sælger bryggeriets sortiment, ofte også specialiteten ”stakitøl” i treliters-flasker. Se åbningstider her: Gårdbutikken Indslev Bryggeri.

Rundvisninger og ølsmagninger foregår efter aftale.

Ring og hør mere om, hvordan du kan arrangere en oplevelse på Indslev Bryggeri.​

Del denne side

Opdateret af:

VisitMiddelfart mail@visitmiddelfart.dk
 

Kontakt

Adresse

Store Landevej 13
5580 Nørre Aaby

Telefon

+45 6444 1507

Fax

+45 6444 1557

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.914712
Latitude : 55.464968